Müge Anlı hamile mi? sorusuna yanıt geldi!

Müge Anlı hamile mi? sorusuna yanıt geldi!
Ünlü sunucu Müge Anlı'nın hamile olduğu yönündeki iddialar dün sosyal medyayı sallamıştı. Eski eşi Burhan Akdağ yaptığı paylaşımda geçtiğimiz haftalarda ara verilen Müge Anlı ile Tatlı Sert'in de sebebinin söz konusu hamilelik olduğunu öne sürmüştü. Anlı'nın avukatı konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en çok tanınan sunucularından Müge Anlı hakkındaki hamilelik iddiaları sonrası yapılacak açıklama merakla bekleniyordu. Anlı ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.ATV ekranlarında sunuculuk yapan Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ, sosyal medyada yaptığı bir yorumda Anlı’nın evli birinden hamile kaldığını ileri sürdü. Anlı ise avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı. Müge Anlı'nın avukatı Eylem Kahraman, açıklamasında şunları söyledi: "Müge Anlı, Korona virüs sebebiyle programına bir süreliğine ara vermiştir. Müvekkilim aleyhinde ortaya atılan maksatlı ve çirkin iddia kesinlikle gerçek dışı olup, müvekkilimin kamuoyundaki saygınlığına zarar vermeye yöneliktir. Müvekkilimin kişilik haklarını ağır bir şekilde ihlal eden asılsız iddianın sahibi ve bu iddiayı yazılı ve görsel basında yayınlayanlar hakkında gerekli hukuki süreç başlatılacaktır."Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ sosyal medyada yaptığı bir yorumda Müge Anlı’nın sadece evlenecek olmadığını aynı zamanda hamile olduğunu öne sürdü. Sosyal medyada bir anda bu olay konuşulmaya başlandı

"MÜGE HAMİLE" İDDİASI
Burhan Akdağ, sosyal medyada yaptığı bir yorumda Müge Anlı’nın sadece evlenecek olmadığını aynı zamanda hamile olduğunu öne sürdü. Sosyal medyada bir anda bu olay konuşulmaya başlandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.