Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim Pazartesi Yayını | Sedanur Güzel cinayeti ve Nursel Doğan

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim Pazartesi Yayını | Sedanur Güzel cinayeti ve Nursel Doğan
Türkiye'nin gündemine oturan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni haftanın ilk bölümü ile ekranlara geldi. Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in kaybolmasının ardından geçen 55. günde araştırmalara devam ediyor. Ayrıca Sedanur Güzel'in katilini bulabilmek için de Kars'tan yayınlar yapılıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim Pazartesi Yayını izle linki haberimizde yer alıyor.

Hanife Hanım'ın kızı Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz için Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyolarına geldiği programda yeni gelişmeler yaşandı. Nursel Doğan ile ilişkisi olduğu ortaya çıkan ve evli olan Haydar Sırça arkasında bir mektup bırakarak kayıplara karıştı. Müge Anlı yayını bugün bu gelişmeyle açtı. Türkiye'nin bulunması konusunda büyük bir merakla beklediği Deniz Doğan'ın ve arkadaşının nerede olduğu merak ediliyor. Haydar Sırça mektubunda  sürekli olarak dile getirdiği kalp sıkıntısını, iyi bir eş, sevgili ve iş adamı olamadığını bir kez daha yazdı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim Pazartesi Yayını izle adresi haberimizde yer alıyor.

müge anlı ile tatlı sert 11 ekim

haydar sırça atv müge anlı ile tatlı sert

müge anlı 3 ekim



Müge Anlı'nın sunumuyla hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert günün en çok izlenen programlarından biri olmayı sürdürüyor. Başarılı gazeteci her olaya el atıyor ve kararlılıkla çözmeye çalışıyor. Deniz Doğan'ın kaybı sonrası arşatırmalarını giderek derinleştiren ve önemli bir aşama kaydeden güzel sunucu emeklerinin karşılığını da reyting sıralamasındaki konumu ile alıyor.


Haydar Bey mektubunda neler yazdı?


Türkiye'nin gözünü ayırmadığı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ortalıktan kaybolan Haydar Sırça'nın mektubu okundu. Haydar Bey satırbaşlarında şunları dile getirdi;

İpek böceği gibi dokunmalı. İyi bir baba eş iş adamı olamadı. Şartlar mı eğitimsizlik mi cahillik mi bilmiyorum Allah'ım hayırlı ölüm olsun dua ediyorum Eşimi aldattım kendimi aldattım. Allah affetsin hayatıma son veriyorum. Kimseyi suçlamıyorum. Yanımda para var. Kimseden af dilemiyorum.  Belki ölemeyeceğim ama ölmek istiyorum. Halsizim yorgunum felç olmak istiyorum.

müge anlı ile tatlı sert nursel doğan

 

İntihar etmesinden korkuyorum!


Nursel Doğan'ın kayıbıyla ilgilenilirken Haydar Bey'in de sırra kadem basması sonrasında kızı yayına bağlandı. Haydar Sırça'nın kızı Canan Hanım babasının intihar etmesinden korktuğunu ifade ederek göz yaşı döktü. Bunun yanısıra iyi bir evlat olamadığını sürekli dile getirdi. Hanife Hanım da Haydar Bey'in Nursel'in yanında olabileceğini ortaya sürdü.
 


Sedanur Güzel cinayetinde son durum ne?


Kars'ın Kağızman ilçesinde öldürülen ve Türkiye'nin gözyaşına boğulduğu Sedanur Güzel'in cinayeti ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Küçük kızın ölümü üzerinden 2 hafta geçti ve artık sonuca doğru gidilmek isteniyor. Program ekibinden Gökhan Bey 16 gündür orada olduklarını ve ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını dile getirdi. Bilindiği üzere 2 kişi hafta sonunda tutuklanmıştı.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ekim 2018 Pazartesi Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.