Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ekim Çarşamba Yayını | Nazmiye Oruçoğlu kayıp mı öldürüldü mü

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ekim Çarşamba Yayını | Nazmiye Oruçoğlu kayıp mı öldürüldü mü
Müge Anlı'nın ekibiyle hazırlayıp sunduğu Tatlı Sert 10 Ekim Çarşamba günü yayını başladı ve birbirinden kritik konular işlenmeye başlandı. Programın yeni bölümünü izleyebileceğiniz yayın linki de haberimizde. Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü kayıp mı?

ATV ekranlarının yıllardır sabah kuşağındaki lider programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde neler yaşanacağı merak konusuydu. Yıllar önce uyuşturucu kullanımı iftirasıyla cezaevine giren ve çıktığında ikiz çocuklarının kayıp olduğu bilgisini alan Halil Serhuş'un mücadelesi dün ekranlara gelmişti. Yeni bölümün yayınlanmasının ardından yapılan yazışmalarda çocukların nerede olduğu konusundaki bilgilendirmelerin elde edilmesi konusunda gelişmeler yaşandı. Emirkan ve Emir Baran ikizlerin nerede olduğunu öğrenebilmek adına tüm çalışmalar sürüyor.

Sosyal hizmetlerin bu yazışmalar sonrasında gereken doneleri vermesi bekleniyor. Olmazsa Aile Mahkemesi'ne gidilecek. Müge Anlı Halil Bey'e güven verebilmek ve endişelendirmemek için 'Hallederiz, bunlar ufak prosedürler' dedi. Eğer çocuklar devlet himayesinde ise Halil Bey çocuklarını alabilecek. Eğer verildilerse bu konu çok zor. Halil Serhuş; 'Çocuklar bir aileye verildiyse amacım onları kırmak, üzmek değil. Onlar beni affedene kadar beklerim. Ömrümün sonuna kadar beklerim' ifadelerini kullandı.
 


Nazmiye Oruçoğlu nerede? Kayıp mı öldürüldü mü?


18 Eylül'den itibaren haber alınamayan Nazmiye Oruçoğlu'nun akıbeti merak ediliyor. Esenyurt'ta oturan ve site kameralarında 15 günlük yedek alınması sebebiyle görüntülenemeyen iş kadının birden fazla evlilik yapması gözleri bu beyefendilere çevirdi. İş kadını olması sebebiyle para konusunun cinayete mi dönüştüğünden tutun da farklı iddialara pek çok şey konuşuldu. Çocuğu da olan Oruçoğlu'nun yakınları eski eşlerinden şüpheleniyor. Son sevgilisi halasını oğlu olan kadının eşlerinden şiddet gördüğü de öne sürüldü.

nazmiye oruçoğlu

Birlikte olduğu erkeklerle para sorunu yaşayan genç kadının öldürüldüğü mü yoksa kayıp mı olduğunu bulabilmek için araştırmalar sürüyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Ekim 2018 Salı Yayını | Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü?


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz. Yasemin (Nazmiye) Oruçoğlu öldürüldü mü yoksa kayıp mı sorusunun cevabı bulunmaya çalışılıyor. Eski eşleri ve sevgilileri yayına bağlanan Nazmiye Oruçoğlu'nun sosyal medya paylaşımları da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.