Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim Perşembe Yayını İzle | Nursel Doğan nerede?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim Perşembe Yayını İzle | Nursel Doğan nerede?
ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert başladı. Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda Murat Tekin, Nazmiye Oruçoğlu ve Nursel Doğan dosyası işlendi. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim Perşembe neler yaşandı? İzleme linki de haberimizde.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim Perşembe yayınında Nursel Doğan nerede? sorusunun yanıtı bulunmaya çalışılıyor. Uzun süredir arkadaşıyla birlikte haber alınmayan Nursel Doğan ve Deniz'in yanısıra onları en son gören Haydar Sırça da sırra kadem basmıştı. Onunla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Ayrıca gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'na neler yapıldığı, kayıp mı olduğu yoksa öldürülüp öldürülmediği de araştırılıyor. 45 yaşındaki belediye işçisinin akıbeti de işlenmeye devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan tüm gelişmeler haberimizde bulunuyor. 

Haydar Sırça'ya ne oldu?
Nursel Doğan ve Deniz'in kayıp olmasında en önemli tanık konumunda bulunan Haydar Sırça programa katılmış ve ifadeleriyle herkeste şüphe uyandırmıştı. Pazartesi günü yayına beklenirken veda mektubu bırakıp ölmek istediğini belirten Haydar Sırça'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Müge Anlı Haydar Sırça ile ilgili gelişmeyi açıkladı. Program ekibi Silivri Devlet Hastanesi'nden aranmış. Yoğun bakımda olduğu söylenmiş. İntihar girişiminde bulunmuş. Silivri otobüsünde giderken. Polis kimlik kontrolü yapıyor. Tarım ilacını içip 'Ben rahatsızlandım' deyip hastaneye götürtmüş.

haydar sırça

Çocukça!
Haydar Sırça'nın bu davranışı stüdyoda yorumlandı. Otobüsteki kontrol sırasında tarım ilacını içmesi okları da kendisine çevirmesi. Yayındaki değerlendirmelerde Haydar Sırça'nın bazı şeyleri bildiğine işaret ettiği ve bu davranışın tesadüfi olmadığı açıklandı. Müge Anlı da; 'Artık kesin şüpheli' ifadelerinde bulundu. Annesi Hanife Hanım da ilk gündür suçladığı Haydar Sırça'nın ardından yaşanan olayları tekrar anlattı. Psikolog Şevki Bey de; 'Kendine göre bir savunma psikolojisi geliştirmiş. Mektup sonrası peşimi bırakırlar zannetti ve ardından da bu olay. Bir kaçış davranışı. Çocukça' dedi.

müge anlı ile tatlı sert nursel doğan

Nazmiye Oruçoğlu'na ne oldu?
Son olarak Esenyurt'ta olduğu anlaşılan gayrimenkul zengini Nazmiye Yasemin Oruçoğlu'na neler olduğu merak ediliyor. Başından iki evlilik geçen ve bir de sevgilisi olan Oruçığlu'nun başına gelebilecek tüm hadiseler araştırılıyor. Sevgilisi ve eski eşleri yayına bağlanarak sürekli açıklamalarda bulunuyor. Parası olan ve iş yapmak için birçok faaliyette bulunan iş kadını Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü yoksa kayıp mı? Komşusu da Müge Anlı'nın programına katıldı ve; 'Kendi gidecek biri değil. Kızını bırakıp da giderek hiç." ifadelerini kullandı. Müge Anlı da hem sevgilinin hem de eski eşin bu olaylarla ilişkilerinin olabileceğini dile getirdi.

Murat Tekin nerede?
45 yaşındaki belediye işçisi Murat Tekin son kez elinde bir çantayla görüntülendi. Eşine 2 bin lira para bırakan Tekin'in nerede olduğu merak ediliyor. Her gün evine gidip gelen Murat Tekin ile ilgili araştırmalar da sürüyor. Eşi yayında asla böyle bir şey yapmayacağını ve aklına getiremeyeceğini açıkladı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çantanın içinde ne olduğu, Tekin'in herhangi kötü bir işe karıştırılıp karıştırılmadığı da araştırılıyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Ekim 2018 Perşembe Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.