Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Ekim Cuma Yayını | Hasan Kalkan ile ilgili şok gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Ekim Cuma Yayını | Hasan Kalkan ile ilgili şok gelişme!
ATV'nin sabah kuşağındaki programı Müge Anlı ile Tatlı Sert kayıpları bulmaya, cinayetleri aydınlatmaya ve olayları çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bugün yine önemli adımlar atıldı. Peki bugün programda neler yaşandı? Hasan Kalkan hakkındaki son dakika bilgisi haberimizde.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 12 Ekim Cuma günü yayınlanan bölümünde yine Türkiye'yi sallayan olaylar ele alındı. Başarılı gazeteci yayını Tokat Niksar'da kaybolan Göknur Çakır'ın nerede olduğu araştırılıyor. Bir hafta önce evinden kursa gitmek için çıkan ve geri dönmeyen Göknur'un bir arkadaşının daha kayıp olduğu anlaşıldı. Dilan adındaki arkadaşının sonrasında ve döndüğü ancak Göknur'un gelmediği öğrenildi. Ailesi ekonomik anlamda zor durumda olan Göknur'un geçimini İstanbul'da çalışan ağabeyi sağlıyor. Ağabeyinin eşi de programa geldi ve stüdyoda açıklamalarda bulundu. Herkes bir cinayet haberi daha almaktan yana üzgün. Göknur Çakır kayıp mı öldürüldü mü? Cevabı programda bulunmaya çalışılıyor.

Ağabeyinin eşi Göknur'un kendisinden telefon istediğini ancak vermediğini açıkladı. Kendisine erkek ayarlaması konusunda bir görüşme yaşandığını anlatan genç kadın korktuğu için telefonu vermeye yanaşmadığını açıkladı. Ayrıca 17 yaşında bir kızın evlenmesi de stüdyoda eleştirildi. Avukat Rahmi Bey; 'Bu yaştaki bir genç kız çocuklukla gençlik arasında bir dönem. İnşallah mutlu olursunuz' dedi. Göknur'un arkadaşı Beyza ile kavga ettiğini de açıklayan Neslihan daha sonra özür dilediğini ifade etti.

Sedanur Güzel öldürülmüştü!
Çocuk cinayetlerinin sonuncusu Kars Kağızman'da yaşanmış ve Sedanur Güzel 9 yaşında öldürülmüştü. Son olarak erik toplarken görülen küçük kızın ölümü yürekleri dağlamış ve bu cinayet de programda uzun süre ele alınmıştı. Yayın yasağı kalkana kadr şu an için askıda olan dosyanın ardından programda şu an12 yaşındaki Göknur Çakır'ın nerede olduğu merak ediliyor.

müge anlı ile tatlı sert göknur çakır nerede

Hasan Kalkan öldürüldü mü kayıp mı?
Çocuk cinayetlerine bir yenisi daha mı eklendi derken Hasan Kalkan'ın akıbeti de merak ediliyor. 95 yaşındaki dedenin Trabzon'da gelini tarafından mı yoksa başka biri tarafından öldürüldüğü mü ele alınırken kayıp şüphesi de araştırılıyor. Esma Yılmaz'ın dedesini kendisine tacizde bulunduğunu iddia etmesi sonrasında yaşananlar çelişkiler Hasan Kalkan'a neler olduğunun öğrenilmesinde sorun çıkarıyor.

 


Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Ekim 2018 Cuma Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.