Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ekim Pazartesi Yayını İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ekim Pazartesi Yayını İzle
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert haftanın ilk bölümü ile ekranlara geldi. Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda yine önemli konular ele alındı. Müge Anlı ile Tatlı Sert pazartesi yayınında neler oldu ve yaşandı? İzleme linki de haberimizde.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ekim Pazartesi yayını acı bir haber ile açıldı. Ekibin kameramanı Ercan Akbıyık kalbinin durması sebebiyle yaşamını kaybetti. Ardından güzel bir haber verildi. 12 yaşında kaybolan Göknur Çakır Tokat Niksar'da bulundu. Polise giderek ailesinin kendisini aradığını ve burada olduğunu söyleyerek ortaya çıktı. Müge Anlı küçük kızı yanında tutan aileye teşekkür etti. Başarılı gazeteci bu tür suçların artık cezasız kalmadığını ve kimsenin de dışarıda bırakılmadığını ifade ederek suçların örtülmediğini belirtti. Avukat Rahmi Bey de "Nüfus kaydı 12 olmasına rağmen 'Bana 18 dedi, yok efendim şöyle böyle...' olmaz. Yine de suçlusunuz. Normalde 9 sene ise 14 ile 18 arasında ceza alırsınız. Yetişkin insanı alıkoymak bile 3 ila 9 arasında ceza sebebi." dedi.

Nazmiye Kırlı ve annesi Süheyla Çoban iki kayıplarını bulmak için geldi. Kırlı; 'Annemin ilk evliliğinden çocuğu oluyor. Fatih ve Tülay isimleri. Ama Tülay'ın ismini bilmiyoruz' dedi. Çoban da eşi ile geçimsizlik sebebiyle ayrıldığını ve ağabeyi ile yengesi tarafından bakılmak istenmediğini söyledi. 2 günlük çocuk evden gönderilmiş.

Murat Tekin nerede?
Geçtiğimiz haftadan bu yana aranan belediye işçisi Murat Tekin'in nerede olduğu büyük bir uğraşla aranıyor. Müge Anlı yayında yeni kayıtların ve Tekin'in çok korktuğu biri olduğunu yönünde ifadeler dile getirdi. Bu kişi de bulundu ve yayında konuştu. Tarihi eser kaçakçılığı şüphesini de barındıran kaybolma hikayesinde Sakine Tekin ve annesi hakkında da çeşitli iddialar ifade ediliyor.

müge anlı ile tatlı sert 15 ekim pazartesi

Haydar Sırça ne durumda? Sağlık durumu nasıl?
Nursel Doğan ve Deniz'i en son gören kişi olan Haydar Sırça'nın bir polis kontrolünde tarım ilacı içerek intihar etmeye çalışan Haydar Sırça'nın Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ifade edildi. Ayrıca yatağının başında iki polis bulunduğu ve ifadesine başvurulacğaı açıklandı. Haydar Sırça'nın sahibi olduğu ev ile ilgili de flaş bir gelişme yaşandı. Evin beklendiği gibi bir ev olmadığı duyuruldu. 


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Ekim 2018 Pazartesi Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.