Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim Salı Canlı İzle | Murat Tekin, Nursel Doğan ve Sedanur Güzel

Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim Salı Canlı İzle | Murat Tekin, Nursel Doğan ve Sedanur Güzel
16 Ekim Salı Müge Anlı canlı izle! ATV ekranlarında her gün gündeme damga vuran yayınlarla karşımıza çıkan Müge Anlı reyting rekorları kırdığı gündüz kuşağında yine ilgi odağı olmayı başardı. Murat Tekin'in nerede olduğu, Nursel Doğan'ın bulunup bulunmadığı ve Sedanur Güzel hakkındaki son bilgiler haberimizde.

Bilindiği üzere Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün televizyon ekranlarındaki yayınlarıyla herkesi ekran başına toplamaya devam ediyor. Toplumun bir yansıması olarak görülen ve ele alınan konularla yaralara merhem olan Müge Anlı'nın programına büyük bir ilgi söz konusu. Başarılı gazeteci yeni günde açtığı programla 12 gündür kayıp olan Uke Nikqi'nin izini buldu. Basın Ekspres yolunda görüldüğü dile getirilen yabancı uyruklu vatandaş için o bölgeye giden kişiler araştırılıypr. Uke Nikqi'nin yanında 5 bin dolar bulunması cinayet olabileceği şüphelerini de beraberinde getirdi elbette. ATV'nin soluksuz izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim Salı yayını izle haberimizde yer alıyor. Ayrıca İzleme linkini de bulabilirsiniz.
 



Sedanur Güzel'in cinayetinde herhangi bir gelişme var mı?


Kars'ın Kağızman'da erik toplarken son kez görülen ve kaybolduktan 7 gün sonra üzeri taşla örtülü bir şekilde cansız bedeni bulunan Sedanur Güzel hakkında araştırmalar devam ediyor. İzleyiciler sürekli olarak küçük kızın akıbetini öğrenmek amacında. Çıkarılan yayın yasağı sebebiyle programda işlenemeyen Sedanur Güzel konusu hakkında en yakın zamanda gelişmelerin yaşanacağı ve faillerin bulunacağı yönünde dualar ediliyor. Müge Anlı da bu konuyu çözüme kavuşturmak için adeta yanıp tutuşuyor ancak elinden şu an için bir şey gelmiyor. Sedanur Güzel cinayetinde 3 kişi tutuklanmıştı.


Uke Nikqi nerede?


Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi 60 yaşındaki Uke Nikqi'nin nerede olduğunu bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bahçelievler, Bakırköy ve Yenibosna etrafında olabileceği yönünde tahminler var. Aklının iyi olmadığı konuşuluyor. İstanbul'da bir anda ortadan kaybolan Nikqi'nin emniyet veya hastane kayıtlarına kendi adıyla kayıt edilip edilmediği de merak konusu. Araştırmalarda hiçbir ize rastlanmadı ancak araştırmalar sürüyor. Basın Ekspres-Bakırköy güzergahı Yenibosna sapağına yakın bir yerde görülmüş. Ambulans farklı bir hasta içerdeyken Nikqi beyi inip sakinlleştirdiler ve farklı ambulansla götürülmüş.

müge anlı kimdir


Nursel Doğan nerede?


Son olarak Haydar Sırça'nın gördüğü Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in kaybolduktan neredeyse 2 ay sonra hala bulunamaması umutları tüketmeye başladı. İki kadının nerede olduğunu bildiğinden şüphelenilen Haydar Sırça'nın intihar girişimi sonrasında dikkatleri tamamen üzerine çekmesiyle birlikte artık sona gelinmesi bekleniyor. Hem aileler hem de stüdyodaki Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi de elinden geleni ortaya koyuyor.


Murat Tekin'e ne oldu?


55 gündür kayıp olan Murat Tekin'den hala haber yok ancak hakkındaki ifadeler birçok şeyi aydınlatacak gibi görünüyor. Çalışma arkadaşı tarafından sürekli korktuğu birileri olduğu yönünde yapılan açıklamalar işin seyrini değiştirdi. Tarihi eser şüphesinin yer aldığı, eşi ile farklı eğilimler sebebiyle istediği hayatı yaşamadığı iddialar dikkatleri bu olaya çevirmişti. Murat Tekin nerede? sorusunun cevabı hala araştırılıyor.



Müge Anlı ile Tatlı Sert 16 Ekim 2018 Salı Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.