Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim Çarşamba Yayını İzle | Nursel Doğan, Murat Tekin, Nazmiye Oruçoğlu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim Çarşamba Yayını İzle | Nursel Doğan, Murat Tekin, Nazmiye Oruçoğlu
ATV'nin sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim Çarşamba yayını başladı. Programda Murat Tekin, Nursel Doğan ve Nazmiye Oruçoğlu dosyaları ele alındı. İşte son dakika haberleri ve yayında yaşananlar.

Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert bugün de önemli konular işlemeye devam ediyor. Kaybolmasının ardından 56 gün geçen belediye işçisi Murat Tekin, arkadaşıyla birlikte günlerdir haber alınamayan Nursel Doğan ve Deniz, gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun akıbetinin belirlenmesi için araştırmalar sürüyor.

Yayın Murat Tekin'le başladı. Stüdyoya Arzu Hanım geldi. Dün bir arkadaşı Murat Tekin hakkında flaş bir açıklama yapmıştı. Aile de tanıyor kendisini. Söz konusu adam; "Aydın merkezde oturuyorum. Dalları almaya geldiğimde ses duydum. İki genç kuyuya atmak istiyordu. İmdat diye bağırdı. Ben gelince kaçıp gittiler. Üstünü parçalamışlardı. Beleidyede çalıştığını söyledi. Oğlumun gömleğini verdim. Sonra bıraktım kendisini ve eve gittim. Tapuda karşılaştık. Çay içtik. Öfler çekti. İnternet üzerinden tanıştığı biriyle görüşmek isterken darp etmişler. Eve götürmüşler. Kız kardeşlerine mesaj attıkları için para istemişler ama peşini bırakmamışlar. Seni rahatsız ettiler mi diye sordum, telefonumu kapattım dedi. Murat diye biri varmış ondan korkuyormuş. Dükkanıma gelip el sallıyorlar kolay gelsinler diyorlar dedi. Bir iki de değil arkası çok dedi. "

"MURAT'IN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VAR": Programın ilerleyen zamanlarında ise Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat'ın eşi Sakine hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu." dedi. Sakine hanım sözlerine şöyle devam etti;

"Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı."

Ardından canlı yayına bağlanan Ergün bey ise "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor." dedi.

"SAKİNE HANIMI 'MUAZZEZ' OLARAK BİLİYORDUK": Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat'ın eşi Sakine hanımın her şeyi bildiğini ileri sürdü. "Sakine hanımın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk." diyen Murat'ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti;

"Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine hanımla annesini de iyi araştırın."

Murat Tekin'in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken Müge Anlı, bugünkü programda Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi'yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı. Uzun zamandır Murat'ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları dile getirdi;

"Murat'ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi."

Engin Elekçi'nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

Haydar Sırça ne dedi?
Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'i en son gören Haydar Sırça'nın emniyette vereceği ifade merakla bekleniyordu. Otobüste yapılan polis kontrolünde tarım ilacı içerek intihara teşebbüs eden Sırça'nın ifadeleri canlı yayında yayınlandı. Günlerdir haklarında gelecek en ufak bir bilgi için tüm imkanlar seferber edilirken neler yaşanacağı da sabırsızlıkla bekleniyor.

müge anlı kimdir

Nazmiye Oruçoğlu'na ne oldu?
Esenyurt'ta yaşarken son kez görülen ve ardından günlerdir kendisinden haber alınamayan Nazmiye Yasemin Oruçoğlu'nun başına ne geldiği konusunda araştırmalar sürüyordu. Son olarak Oruçoğlu'nun telefonu Çağlayan Adliyesi'nde sinyal vermiş. Devam eden son davasının da darp için olduğu ve bununla bir ilgisi bulunup bulunmadığı da merak ediliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert İletişim hattı
İşlenen konularla ilgili olarak düşüncelerini bildirmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 0535 365 5252 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Ekim 2018 Çarşamba Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.