Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ekim Perşembe Yayını | Programda neler yaşandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Ekim Perşembe Yayını | Programda neler yaşandı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine Türkiye gündemini belirlemeye devam ediyor. Sedanur Güzel, Nursel Doğan, Murat Tekin ve Nazmiye Oruçoğlu hakkındaki son gelişmeleri haberimizde. 18 Ekim Perşembe Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı?

Müge Anlı'nın hafta içi sunduğu Tatlı Sert'te neler yaşandığı merak ediliyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programına imza atan başarılı gazetecinin gündemi çok yoğun. Üzüntülü ve kederli ailelerin başvurduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi en kısa yoldan çözüme giderek başarıya ulaşma amacında. En son olarak ele alınan dosyalarda Sedanur Güzel, Nursel Doğan, Murat Tekin ve Nazmiye Oruçoğlu vardı. Özellikle Sedanur Güzel'e ne olduğu merak ediliyor. Küçük kızın öldürülmesi Türkiye'yi sarsmış ve yasa boğmuştu. İki aydır haber alınamayan belediye işçisi Murat Tekin'in erkek sevgilisinin olması da herkesi şaşırtmıştı. Nazmiye Oruçoğlu'na ait son sinyalin Çağlayan Adliyesi civarından gelmesi umutları artırmıştı ancak gelişmeler merak ediliyor. Haydar Sırça'nın hastane sonrasında verdiği ifade de Nursel Doğan'ın nerede olduğu konusunda belirleyici rol üstlenebilir. 18 Ekim Perşembe Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı? sorusunun cevabı haberimizde.

Müge Anlı ile Tatlı Sert İletişim
Hafta içi yayınlanan program mobil olarak ilerliyor denebilir. Çünkü Türkiye ve yurt dışında bulunan milyonlarca vatandaşın yayına bağlanma ihtimali bulunuyor. Her an her olayın yaşanabileceği Müge Anlı ile Tatlı Sert Whatsapp hattı da bu sebeple açıldı ve en kısa sürede istihbarat sağlamak amaçlanıyor. Program ekibine 0535 365 5252 numaralı Whatsapp numarasından ulaşabilirsiniz.

müge anlı kimdir

Müge Anlı 17 Ekim son bölüm Murat Tekin gelişmeleri!
Müge Anlı 17 Ekim kayıp Murat Tekin, daha önce darp edildiği ortaya çıktı. Peki Murat Tekin'i tehdit eden kişiler kim. Neden Murat Tekin'i tehdit etti, amaçları ne merak ediliyor. Müge Anlı Murat Tekin son dakika gelişmeleri geldiği programda aydınlatılmak için her yol deneniyor.

Olayın Seyri Değişti!
Müge Anlı 17 Ekim tarihinde Murat Tekin olayının gelişmleri belli oldu. Sıcak gelişme olarak verilen olayda Artık Murat Tekin, kaçırılma olayı düşünülmüyor. İlk akla gelen Murat Tekin'in öldürüldüğü oldu. Ancak yinede bu olay Murat Tekin cesedi bulunmadan ve katil zanlıları kim olacağı anlaşılmadan ortalık durulmayacak.

Serpil ve Sakine suçlanıyor!
Artık eş ve annede olayın içine girdi. Serpil Akil ve Sakine hanımda verdiği soru işareti cevapları Müge Anlı'nın gözünden kaçmadı. Kırmızı Otomobil kime aitse suçlu da Murat Tekin'in akıbetini bilenlerde onlar. Araştırılmak üzere tüm gerçeklerle birlikte otomobil olayı çözecek gibi duruyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.