Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Ekim Cuma Yayını İzle | Murat Tekin öldü mü kayıp mı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Ekim Cuma Yayını İzle | Murat Tekin öldü mü kayıp mı?
Müge Anlı İle Tatlı Sert birbirinden kritik dosyaları ele almaya devam ediyor. Programda neler yaşandı, neler oldu? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor. İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert 19 Ekim Cuma Yayını izle linki de detaylarda.

Ekranların gündüz kuşağı lideri Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir kez daha gündeme damga vuran konular işleniyor. Başarılı gazeteci Müge Anlı hafta içi ATV'de yayınlanan programlarla ekrana geliyor ve birçok konuyu çözüme kavuşturmak için tüm imkanlarını seferber ediyor. Yıllardır reyting sonuçları listesinde de önemli bir sıralama alan ve ülkenin en çok konuşulan yayınlarından birine imza atan Anlı son olarak Murat Tekin'in akıbetini ve Nazmiye (Yasemin) Oruçoğlu'nun durumunu araştırıyor.

müge anlı ile tatlı sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da başlıyor ve 13.00'e kadar sürüyor. Bu süre zarfında cinayetten kayıp vakalarına, hırsızlıktan dolandırıcılığa kadar konular işleniyor. Porgramın hem canlı izle hem de tekrar yayını için link www.atv.com.tr üzerinde bulunuyor. Dileyen izleyiciler bu site üzerinden canlı yayını izleyebiliyor. İsteyen de tekrarını Youtube'dan da seyredebiliyor.

müge anlı kimdir

Nazmiye Oruçoğlu nerede?
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 18 Ekim Perşembe yayınında Nazmiye Oruçoğlu'nun yeri, ölü mü yoksa sağ mı olduğu araştırıldı. Son bölümde Ebru ismindeki bir kadın Yasemin Oruçoğlu hakkında kritik detaylar açıkladı. Yasemin Hanım son olarak Yüksel'in yanına gittiğini dile getirdi.

Ebru Hanım şunları söyledi; 'Küçükçekmece'den metrobüse bindim. İkimiz yanyadaydık. Eli ayağı titriyordu. Çağlayan Adliyesi'ne gittiğini söyledi. Tansiyonu çıkmıştı.'

Müge Anlı ile Tatlı Sert İletişim
Hafta içi yayınlanan program mobil olarak ilerliyor denebilir. Çünkü Türkiye ve yurt dışında bulunan milyonlarca vatandaşın yayına bağlanma ihtimali bulunuyor. Her an her olayın yaşanabileceği Müge Anlı ile Tatlı Sert Whatsapp hattı da bu sebeple açıldı ve en kısa sürede istihbarat sağlamak amaçlanıyor. Program ekibine 0535 365 5252 numaralı Whatsapp numarasından ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te neler yaşandı?
Program başladıktan sonra yaşananlar her şey bu konu altında olacak.

MEHMET YEŞİLOĞLU MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 19 EKİM CUMA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.