Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim Cuma Yayını | Mehmet Yeşiloğlu'nun babası Oflu Osman mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim Cuma Yayını | Mehmet Yeşiloğlu'nun babası Oflu Osman mı?
Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Ekim Cuma yayınında Mehmet Yeşiloğlu'nun babasının kim olduğu araştırılyor. Canlı yayında babasının Oflu Osman olduğu iddia edildi. Peki Mehmet Yeşiloğlu'nun babası kim? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert bir kez daha aileleri bir araya getirmek için kolları sıvadı. Topkapı hattında minibüsçülük yaptığını iddia ettiği Osman Bey'den çocuk sahibi olduğunu dile getiren Ziyşan Hanım, minibüste tanıştığını da açıkladı. Bir cep telefonu dükkanında beş sene önce karşılaştığını da öne süren Ziyşan Hanım'a Oflu Osman cevap verdi.

müge anlı ile tatlı sert

Mehmet Yeşiloğlu'nun babası kim? Türkiye bu sorunun cevabını öğrenmek istiyor. Oflu Osman ismindeki vatandaş yayına bağlandı. Yaptığı açıklamada; 'Bu çocuğun yaşını ele aldığımızda benim yaşım o dönem 14 oluyor. Benim çocuk yapma ihtimalim sizce var mı? Hayatımda bu kadını ilk defa gördüm. Böyle bir durumum mevcut ancak bu çocuk benim değil. DNA testine de hazırım. Dava açacağım. Bu çocuğu kim nasıl yönlendirdi anlatsın' dedi.

Ziyşan Hanım kandırıldı mı?
Bu ifadelerin ardından Ziyşan Hanım da 'İnsanlar kandırılıabiliyor. Olabilir.' ifadelerini kullandı. Mehmet Yeşiloğlu da babası olduğ iddia edilen Oflu Osman'ı ararken esnaf ve Bayburtlular Derneği'nden önce konuştuklarını sonra da sustuklarını dile getirdi. Osman Bey de evlerine 3 sene önce geldiklerini ve ablasının kapıyı açtıktan sonra fotoğrafını gösterdiğini ifade ederek Ziyşan Hanım'ın 'O değil' dediğini söyledi. Mehmet Yeşiloğlu da bunu reddetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.