Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan Cuma izle Youtube ve ATV canlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan Cuma izle Youtube ve ATV canlı
Türkiye'nin sabah saatlerinde en çok izlenen programlarından biri olan ve 15 senedir de zirvede olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni haftadaki son bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden çarpıcı dosyaların ele alındığı yayın yine ilgiyle izlenecek ve takip edilecek. Peki, bugün Müge Anlı'da neler oldu? Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan Cuma Youtube ve ATV canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

ATV'nin fenomen programı olarak reyting zirvesine oynayan ve birçok prime time yapımına kafa tutan Müge Anlı ile Tatlı Sert yine seyircilerinin karşısında. Müge Anlı ve ekibinin yıllardır ekranlara taşınan programında bugün yepyeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenmeye devam eden konular ülke gündemini sarsmayı sürdürürken olaylarla ilgisi bulunan ya da bildiklerini anlatmak isteyen birçok kişi yayına katkı sağlıyor. Olay yerlerinden canlı bağlantılar, son dakika haberleri ve tüm gelişmeler de aktarılmaya devam ediyor. Kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan 2021 Cuma canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorunlarınızı yazabilirsiniz.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Nisan 2021 Cuma izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.


müge anlı kimdir?


 


Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.


 

Son bölümde neler yaşandı?

5 Şubat 1983'te Konya Karatay'da Kavakaltı camisinde bulundu. 2-3 günlükken terk edildi. Battaniyedeki notta ''Bilge Kavaklı'' adı yazıyordu. 38 yaşındaki Aslıhan Sayman hiç görmediği ailesini arıyor. ''Sahte gelin'' ve aracılar için suç duyurusu... Halil Bey Özlem Hanım Bilal Bey Fatma Sanem ve Raziye Hanımlardan şikâyetçi olduklarını söylerken Yaşar Bey Raziye Hanım’ın dün kendisine kötü mesajlar attığını burada okuyamayacağını söyledi. ''Sahte gelin'' Senem'in ablası canlı yayında... Telefondaki hanımefendi, Dilan’a benimle ilgili kötü söyleyebileceğin bir şey var mı diye sordu, Dilan ise teyzesi hakkında söyleyebilecek kötü bir şey olmadığını belirtti. Gaziantep’ten Fatma Aslanca canlı yayında… Fatma Hanım, Özden Hanım’ı ve beraber iş yaptığı kişileri çok iyi tanıdığını, Bilal Bey ile Özden Hanım’ın beraber iş yaptığını iddia etti. Özden Hanım’ın kadın bulduğunu, Bilal Bey’in ise adam bulduğunu ekledi. Üvey anneanne evlilik dolandırıcısı mı? İhbar İçin Uğur Tan telefon hattında, Uğur Bey, Kadımürsel Köyü’nden aradığını, dedesi Ahmet Bey’in 3-4 sene köyde kaldığını, dedesinin Halil Bey diye bir arkadaşının olduğunu, o adamın dedesine Özden Hanım’dan bahsettiğini, para veriyoruz bir kadın buluyorlar dediğini anlattı. Özden Hanım, kızı getirirlerken torununun yolda restoranda 500 TL verdiğini, benzin almak için durduklarında da para harcadığını, çerez yediklerini aktararak torununa kızdığını iddia etti. Özden Hanım, Senem Hanım’dan şüphelendikleri zaman zaten kimliğini istediğini anlattı.

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku

büşra uçun

ecrin



mevlüt yılmaz



menzure soylu bahar bartık



menzure soylu bahar bartık




hanife çiçekçi



müge anlı hanife çiçekçi



kardelen bucak



ayten hüseyinova



küçükçekmece 5 yaşındaki kıza taciz iddiası



necla metin büyükşen



ali gölve



müşra nehircan



tony back müge anlı




dilek şevik



monique witteman



hasan konuşuk



engin karakollu arif karakollu itiraf



palu ailesi

nur mehmet pehlivan



gamze tibet



mehmet nur pehlivan



gamze tibet müge anlı



nur mehmet pehlivan müge anlı silivri define



zekai turhal cinayet



ŞABAN EROĞLU MÜGE ANLI



tuza köpek vahşeti



hüseyin aslan müge anlı



murat güneş kiralık katil



monique witteman








asım bayram cinayeti



müge anlı asım bayram




asım bayram



Asım Bayram'ın kaybıyla Ferluga Hanım'ın bilgisi var mı? Şoke eden şüpheler



gülay palta











abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



abdullah gazi akbıyık



tuba sarıkülçe




müge anlı feride ercan hikmet yalçınkaya

seher okusal mevlüt okusal



mustafa vatan

mehmet selim kaymaz



damla gündüz müge anlı ile tatlı sert

çiğdem çakırer



müge anlı çiğdem çakırer




Hakem Nursena Haşlaman'ın ailesi kim? Müge Anlı onu arıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.