Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Eylül Pazartesi Yayını | Sedanur Güzel'in ölümü hakkında her şey

Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Eylül Pazartesi Yayını | Sedanur Güzel'in ölümü hakkında her şey
Türkiye'yi kahreden Sedanur Güzel'in ölümü sonrasında gözler Müge Anlı'ya çevrildi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Eylül Pazartesi yayını izlemek isteyenler için linkin de yer aldığı haberimizde tüm detayları bulabilirsiniz. Sedanur Güzel'i kim öldürdü?

Kars'ın Kağızman ilçesinde erik toplarken görülen ve sonrasında haber alınamayan 9 yaşındaki Sedanur Güzel yapılan arama çalışmaları kapsamında 6. günün sonunda bulunmuş ve acı haber alınmıştı. Yükselen kokular sebebiyle bulunabilen küçük kız taşların altına gömülmüştü. Türkiye'nin göz yaşı akıttığı, ağladığı ve idam istediği olayla ilgili olarak çelişkili ifadeler verdiği düşünülen Ertan B. farklı suçlarla da bağlantısı bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. Müge Anlı bir hafta boyunca yaptığı yayınlarla küçük kızın bulunması için her imkanı seferber etti. Kars Valisi Sedanur Güzel ile ilgili olarak; 'Öldürüldüğü kesin. Ancak burada mı olmuş yoksa taşınmış mı araştırıyoruz' açıklamasında bulunmuştu.



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

müge anlı ile tatlı sert sedanur güzel 26 eylül 2018 çarşamba yayını

himmet uç sedanur gözaltı



Sedanur Güzel son yolculuğuna uğurlanırken Türkiye'de bir çocuğun daha ölümü herkesi yasa boğdu. Bugün haftanın ilk programı için yayındaki yerini alan Müge Anlı ile birlikte ailenin bireyleri de stüdyoda olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert'i ATV internet sitesinden (www.atv.com.tr) izleyebilir ve canlı takip edebilirsiniz.



Onu pek çok kez ağlarken gördük ancak konu çocuklar olunca herkes gibi Müge Anlı da farklı bir kimliğe bürünüyor. Sedanur Güzel'in sağ salim bulunması için ekibiyle sonuna kadar giden başarılı gazeteci bugün yayınını; 'Hepimizin başı sağolsun. Gönlümüz bilse de hep bir umut olsun, iyi bulunsun, belki yaralıdır, olsun yine bulalım diye çalıştık ama olmadı. Taşların altına öldürülmüş şekilde bırakılmış. Çok soru işareti ve konuşulacak konu var.' sözleriyle açtı.

sedanur güzel

Sedanur Güzel defnedildi


Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra dün cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, köyünde toprağa verildi. Erzurum'daki Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığında 6 saat süren otopsinin ardından Kağızman'a getirilerek İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Sedanur Güzel'in cenazesi, sabah saatlerinde alınarak köyüne götürüldü.

Evinin önünde helallik alınmasının ardından küçük kızın cenazesi, köy mezarlığına getirildi. Burada Sedanur'un, fenalık geçirerek bayılan bazı yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Kılınan cenaze namazının ardından 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, dualarla toprağa verildi.

Anne Handan ve baba Abdullah Güzel gözyaşları içinde en büyük kızlarını son yolculuğuna uğurladı. Acılı anne, kızının mezarına sarılarak ağıtlar yaktı.

Cenaze törenine, Sedanur'un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kars Valisi Rahmi Doğan, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, bazı il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum