Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Ekim Perşembe Yayını | Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Ekim Perşembe Yayını | Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programı başladı. Ölümleri ve kayıp vakalarını sonuna kadar inceleyen ve çözüme kavuşturan başarılı gazeteci bugün Nazmiye Oruçoğlu'nun DNA sonucunu açıklayacak mı? İşte 25 Ekim Perşembe Müge Anlı canlı yayını izle...

Son olarak Çağlayan Adliyesi etrafında sinyal veren telefonunun ardındna Büyükçekmece'ye gitmek için eski eşi Yüksel Bey ile yola çıktığı tespit edilen Nazmiye Oruçoğlu'nun DNA testi sonucu açıklanacak mı açıklanmayacak mı? sorusunun cevabı merakla bekleniyor. Çünkü bir kadın cesedi bulundu ve kendisine ait olup olmadığı araştırılıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Ekim Perşembe yayını izle linki haberimizde.

Müge Anlı diğer bir yandan da Gürsel Selam'ın biyolojik ve kendisine bakan aileler arasındaki olayı çözmek için kolları sıvadı. Gürsel Selam'ı kim kaçırdı ve diğer aileye verdi? Neden bunu yaptı ve ne çıkarı vardı? Yoksa bir intikam mı almak istedi. Müge Anlı bu soruların yanıtını arıyor. Gelişmelerin tamamı 25 Ekim Perşembe günü canlı yayında belli olacak.

seher akyüz ve çocukları nerede

gürsel selam

Sedanur Güzel, Hasan Kalkan ve Murat Tekin
Programı izleyenler Trabzon'da 95 yaşındaki Hasan Kalkan'ın, Ege'de belediye işçisi Murat Tekin'in ve 9 yaşında Kars'ta öldürülen Sedanur Güzel'in akıbetini merak ediyor. Programda Müge Anlı'dan her an bir haber gelecek diye beklentiler mevcut. Bilindiği üzere Sedanur Güzel'in öldürülmesi sonrası 3 kişi tutuklanmıştı. Hasan Kalkan'ın durumunda torunu Esma Yılmaz'ın şüpheli olması ve Murat Tekin'in peşinde bazı kişilerin bulunması programda açıklanmıştı. Sedanur Güzel için verilen yayın yasağı sebebiyle herhangi bir paylaşım yapılamıyor.

MEHMET YEŞİLOĞLU MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 19 EKİM CUMA


Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Ekim 2018 Perşembe Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.