Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Eylül Salı Yayını | Sedanur Güzel konusu işlenecek mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Eylül Salı Yayını | Sedanur Güzel konusu işlenecek mi?
Sabah kuşağının yıllardır rakipsiz programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Eylül 2018 Salı günü ekranlarımızda olacak. Son günlerde Türkiye'yi yasa boğan Sedanur Güzel ile ilgili alınan yayın yasağı sonrası Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bu konu işlenebilecek mi? İşte detaylar...

70 milyon Sedanur Güzel'in kaderine ağlıyor. Leyla'nın ardından kısa bir süre geçmişti ki caniler Sedanur'un da cansız bedenini bir taş yığınının altında bırakıp kayboldular. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin kararlılıkla araştırdığı, arama ekiplerine katıldığı ve her anını takip ettiği Sedanur Güzel için bugün bir karar alındı. Kars Cumhuriyet Savcılığı Sedanur Güzel hakkında yayın yasağı getirildiğini açıkladı.



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

himmet uç sedanur gözaltı



Her sabah ekranlarımıza konuk olan Müge Anlı Türkiye'yi yasa boğan bir olayı daha incelemeye devam ediyor. Son olarak Ertan B.'den sonra çelişkili ifadeler kullanan Himmet Uç da şüpheli sıfatı ile yorumlanmaya başlandı. Canlı yayına konuk olan bir çok kişi kendisi hakkında yaptığı yorumlarla Himmet Uç'u yalanlayınca olanlar oldu. Hem stüdyoda hem de sosyal medyada büyük bir tepki oluştu.

Olay hakkında araştırmalarını yetkililer de Sedanur Güzel'in vücudunda tecavüz bulgularına rastlandığınıve çalışmaların derinleştirilerek devam edeceğini açıklamıştı.


 


Yayın yasağı Müge Anlı ile Tatlı Sert programını etkileyecek mi?


Hafta içi saat 10.05'te başlayan programda işlenecek konular merak ediliyor. Alınan yasak yazılı ve görsel basını etkiliyor. Yani konunun belirli hatları dışında olay hakkında bilgi vermek, açıklamada bulunmak veya herhangi bir delili kamuoyu ile paylaşmak yasak. Yani 25 Eylül Salı günü ekranlara gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sedanur Güzel konusunda gelişmeleri tam detaylarıyla öğrenemeyebiliriz.
 


Müge Anlı ile Tatlı Sert 25 Eylül 2018 Salı Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum