Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Ekim 2018 Cuma Yayını | Bugün Neler Yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Ekim 2018 Cuma Yayını | Bugün Neler Yaşandı?
Müge Anlı 26 Ekim Cuma canlı yayın izle! bugün Tatlı Sert'te neler yaşandı? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nazmiye Oruçoğlu'nun son durumu, Gürsel Selam'ı bakan ve büyüten aileler arasındaki hesaplaşma ve çok daha fazlası burada. Müge Anlı ile Tatlı Sert izleme linki de aşağıda.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Ekim 2018 Cuma izle! Hafta içi her gün ele aldığı olaylarla Türkiye'ye ışık tutan ve çözüme kavuşturan Müge Anlı ders gibi bir yayınla daha karşımıza çıktı. Yıllarca kaybolan çocuklarının ardından yas tutan bir aileye verdiği mutlu haberle gündeme oturan programda şimdi de Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? sorusunun yanıtı aranıyor. Ayrıca gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun nerede olduğunu, ölüp ölmediği de araştırılıyor. 21 yıl ailesinden ayrı kalan ve farklı bir anne baba tarafından büyütülen Gürsel Selam'ın hikayesini bir de arkadaşı aradı. Söylediği bilgiler gündeme damga vurdu. Ayrıca flaş bir detay da Müge Anlı gibi tecrübeli gazetecinin gözünden kaçmadı. Gürsel Selam'ı alan ve büyüten aile çocuğun kaçırılmış olduğunu biliyor muydu? Yasemin Hanım tüm olanları daha önce de anlatmış ancak programda söylendiği ifadesi pek dikkate alınmamış. Bu kez yayında konuşan hanımefendi ciddi söylemlerde bulundu.

Atiye Hanım yıkılmış
Görgü tanığı Yasemin Hanım Gürsel'i kaçırırlarken gördüklerini şu şekilde ifade etti: ''Cuma günü öğle saatlerinde mahallede arkadaşlarla oynuyorduk. Mahalleden birkaç çocuk, kız kardeşim ben Gürsel oynuyorduk. Köpek vardı Gürsel de onunla oynuyordu. Bir araba yaklaştı, beyaz bir arabaydı. Kapalı bir kadın arabanın içerisinden Gürsel'e ismiyle hitap ederek seslendi ve Gürsel de ellerini silkeleyip arabaya, kadının yanına gitti. Şoförü ve kadını hatırlamıyorum. Ben de o sıralar 4 buçuk 5 yaşındaydım. Atiye abla kızının yanına gittiği sırada oldu bu olay. Gürsel 2 buçuk yaşındaydı, belki de bu yüzden kadını birisine benzetti de çağırdığı zaman yanına gitti. Belki de tanıdık birisiydi ki bence tanıdıktı çünkü Gürsel'e adıyla hitap etti hemen hızlıca arabaya bindirip gittiler. Çok geçmedi, arkalarından Gürsel'in annesi Atiye abla dışarı çıktı ve oğlunu göremeyince kadın yıkıldı. Ben anlattım, çocuk kayıp bürosuna da gittik o zaman ancak bulamadık.''

gürsel selam

Müge Anlı'dan kaçmadı
Müge Anlı canlı yayında Gürsel'in kendi fotoğraflarını gördüğü videoyu aslında ona bakan annenin Almanya'daki kız kardeşinin Gürsel'e link atıp 'bu videoyu izle' demesiyle gördüğünü öğrenince sinirlendi. Gürsel bu olayı yaşamış olmasına rağmen hala öz ailesini suçlar gibi konuşunca Müge Anlı canlı yayında sinirlendi. Müge Anlı: ''Üvey teyze bu linki attıysa sana bakan aile gerçeği biliyordu, nasıl haberleri yok'' diye Gürsel' e cevap verdi.

seher akyüz ve çocukları nerede

Nazmiye Oruçoğlu'na ne oldu?
Müge Anlı ile Tatlı Sert'i izleyen herkes Cendere yolunda bulunan kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olup olmadığını merak ediyor. Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu 26 Ekim Cuma günü açıklanacak mı? sorusunun yanıtı merak edilerek yayın izleniyor. Müge Anlı'nın sunduğu programda son olarak eski eşi Yüksel Bey ile Büyükçekmece'ye gitmek için yola çıktığı öne sürülen gayrimenkul zengini kadının eski eşleri ve son sevgilisiyle sorunlar yaşadığı anlaşılmıştı. Ancak tüm gözler Yüksel Bey'de. Kendisi de verdiği röportajda ne gişelerden geçtiğini ne de Büyükçekmece'ye gittiğini açıkladı. Bugün haftanın son programı olması sebebiyle DNA testi sonucu açıklanma ihtimali bulunuyor.

MEHMET YEŞİLOĞLU MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 19 EKİM CUMA

Seher Akyüz ve çocukları nerede?
Müge Anlı'nın ele aldığı kayıp dosyalarına engelli anne ve engelli çocukları eklendi. Dursun Bey'in engelli maaşları sebebiyle kaçırdığı iddia edilen eşi ve çocukları için de araştırmalar sürüyor. Ramazan ve Kezban Akkaya'nın dilendirildiği yönünde program ekibine çok sayıda telefon geldi. Dursun Bey'in kardeşi ve halasının oğlu da verdiği röportajlarla olsun, yayındaki konuşmalarla olsun kendisine güvenmediklerini her fırsatta dile getirdi. Olayın sonucunun Dursun Bey'e bağlanması yüksek ihtimal görülüyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Ekim 2018 Cuma Yayını | Nazmiye Oruçoğlu, Gürsel Selam, Seher Akyüz


Müge Anlı 26 Ekim Cuma yayınında neler yaşandı? Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! Nazmiye Oruçoğlu DNA testi sonucu açıklandı mı? Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? Son dakika haberleri... Seher Akyüz ve çocukları nerede? sorularının cevabı araştırılıyor. Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.