Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Eylül Çarşamba Yayını | Sedanur Güzel hakkında flaş detay

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Eylül Çarşamba Yayını | Sedanur Güzel hakkında flaş detay
ATV ekranlarında yıllardır yayınlanan bölümleriyle Türkiye'nin gündemini belirleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni günde de karşımızda. Programın son dosyası olan Sedanur Güzel cinayeti ile ilgili olarak stüdyoya gelen Ertan B.'nin kardeşleri şüpheli mi? 26 Eylül 2018 Çarşamba izleme linkinin de yer aldığı haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz.

7'den 70'e çözülmesini dört gözle beklediği Sedanur Güzel cinayeti hakkındaki araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Soruşturma kapsamında her ne kadar farklı olaylarla da birleştirilse de ilk gözaltına alınan ve ardından da tutuklanan isim Ertan B. olmuştu. Sonrasında da programa katılan Güzel ailesinin komşusu Hilmi Uç gözaltına alınmıştı. Detayların derinleştirilerek ve kararlılıkla sürdüğü olay Müge Anlı tarafından da takip ediliyor. 26 Eylül 2018 Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert yayını izlemek isteyen okuyucularımız için de program linkinin bulunduğu detaylarda son bölümde yaşananları okuyabilirsiniz. Flaş gelişmelerin yer aldığı yayının bilgileri de yine haberimizde yer alacak.



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 27 eylül perşembe yayını izle

himmet uç

 


Sosyal medyada büyük tepki var


Sedanur'un Türkiye'yi yasa boğan ölümü sonrasında hem aile hem yakınları hem de tüm Türkiye adeta lanet okudu. Sosyal medyada sürekli idam çağrıları yapılırken suçluların bulunulması için dua ediliyor. Ayrıca Müge Anlı da yetkililere yardımcı olabilmek için her ihtimali göz önünde bulundurarak stüdyoda konuk ettiği isimleri adeta sorguluyor. Ekibiyle olay yerinden araştırmalara da devam eden Anlı'nın bu duruşu halk tarafından takdirle karşılanıyor.


Himmet Uç gözaltına alındı


Daha önce aile ile birlikte stüdyoya gelen ve hafta başında Müge Anlı ile Tatlı Sert programına tek katılan Hilmi Uç'un dün akşam gözaltına alındığı bilgisi canlı yayında verildi. Kars'a götürüldüğü duyurulan Uç'un sorgusu burada yapılacak ve hakkındaki karar verilecek. Söz konusu isim için yine birçok kişi çelişkili ifadelerinden şüphelendiğini sosyal medyada dile getirdi.



müge anlı sedanur güzel
 

Ertan B.'nin kardeşleri de mi şüpheli?


25 Eylül Salı günü ekranlara gelen bölümde stüdyoda daha önce yayına Kars'tan katılan Ertan B.'nin kardeşleri bulunuyordu. Kendileri hakkındaki sorulara ve iddialara yanıt veren iki kişi yine şüpheli sözleriyle dikkat çekti. Herkes bugün Ertan B.'nin kardeşleri hakkında da gözaltı olabileceği şüphesini taşıyordu. Programa gelen konuklar kendilerine tahsis edilen otelde kalıyor. Gözaltı işlemleri de burada gerçekleşiyor. Hilmi Uç da otelde gözaltına alınmıştı.


 

Balık bahane mi?


Müge Anlı ve ekibi bugün Özcan B. ve Torun B.'ye yaptıkları soru bombardımanları ile dikkat çekti. Ayrıca köyden bağlanan konuklar da bu iki isme yönelik iddialarda bulundu. Müge Anlı'nın Kars'ta görev yapan ekibi de canlı röportajlarla olayı irdeledi. İki kardeşin bahsetiği balık tutma etkinliği doğru muydu? Bazı kişiler köyde balık tutulmasının imkansız olduğunu anlattı. Su seviyesinden dolayı herhangi bir balığın bulunmadığını belirterek; 'Burada ancak elle ya da ağla balık tutabilirsiniz' dediler. Söyledikleri mesafelere gidiş geliş süreleri de birbirini tutmadı. Bir konuk da Ertan B.'nin Özcan ve Torun B. ile kavgaya tutuştuklarını ve birinin elinde bıçak olduğunu öne sürdü.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 26 Eylül 2018 Çarşamba Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz. Program 10.05'te canlı yayınla ekranlarımıza gelmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.