Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe Yayını | Sedanur Güzel'i kim öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe Yayını | Sedanur Güzel'i kim öldürdü?
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe günü yayınıyla birçok konuyu da işliyor. Araştırmaların devam ettiği programda küçük Sedanur Güzel'i öldürdü? sorusunun yanıtı aranıyor. İşte yayın hakkındaki tüm bilgiler...

Türkiye bir oldu Sedanur Güzel'i kimin öldürdüğünü öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyor. Daha önce gözaltına alınan isimlerden Ertan B. mi programda konuk olduktan sonra otelden alınıp Kars'a sorgu için gönderilen Himmet Uç mu yoksa Özcan ve Torun kardeşler mi suçlu? Bu konu hakkında televizyon izleyicileri ve Türk halkı büyük bir merak içerisinde. Verilen tutarsız ifadeler ve iddiaları yalanlama şekilleri herkesi şüpheye düşürüyor. Müge Anlı ve ekibi de programda doğruyu bulabilmek adına canla başla çalışıyor.



sedanur güzel

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

Bir çocuğumuzun daha canilere kurban gitmesi sonrasında yüreğimiz yanmaya devam ediyor. Son olarak Leyla'nın ardından geçtiğimiz hafta da Sedanur Güzel'in cansız bedenine ulaşılmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te konuk olan Sedanur'un anne ve babasının gözyaları herkesi kahretmişti. Olayla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri olan Himmet Uç, farklı suçlarla ilgisi bulunduğu iddiasıyla da olsa sorgusuna başlanan Ertan B. ve stüdyodaki konuk konumunda bulunan kardeşleri Özcan ve Torun B. için gerçeğe ulaşılması adına gayret sarf ediliyor.

 

Özcan B. ve Torun B. birilerini mi koruyor?


Ertan B.'nin kardeşleri olarak yayınlara katılmaya başlayan Özcan B. ve Torun B. hakkında yöneltilen iddialar herkesi şaşırtıyor. Daha önce gözaltına alınan ve tutuklanan Ertan B.'nin 16-17 yaşından bu yana cezaevinde bulunduğunu ve suçlarla ilgili soğukkkanlı cevaplar verdiğini dile getiren Müge Anlı, ekibiyle birlikte bu işi sonlandırmaya kararlı. Kahvaltı gününde evde kimin olduğunu, sonrasında neler yaşandığı ve nerelere gidildiğine dair verilen ifadelerle görgü tanıklarının birbirini tutmaması iki şüpheli daha mı çıkıyor? sorusunu da beraberinde getirdi. Himmet Uç gibi 'günleri karıştırıyorum' savunması geliştiren iki kardeş 'kopya savunma' vermekle de suçlandı ve sanki anlaşmışlar gibi yayına geldikleri öne sürüldü. Ayrıca anne ve abilerinin olay gübü hakkında söyledikleri 'Onlar burada yok' açıklamaları da dikkat çeken bir noktaydı. Özcan B. ve Torun B. kardeşlerin birisini koruduğu yönünde de şüpheler var.



 

Çocuk tanık ortaya çıktı


Ekran başına kiltilenen binlerce izleyici Sedanur'un katilinin bulunmasını isterken yaşlı bir kadından sonra çocuk tanık da ATV'ye konuştu. Olay günü iki kardeşi gördüğünü belirten tanık Torun B.'nin kısa şort giydiğini, Özcan B.'nin de elinde kırmızı bir poşet bulunduğunu belirtti. İkisini boş arazide gördüğünü ve bunun öğle ezanından sonra yaşandığını öne sürdü. İki kardeş bir kez daha yalanlama yoluna giderek 'Doğru söylemiyor ' dedi.


müge anlı sedanur güzel


Reytinglerde bir numara


Müge Anlı ile Tatlı Sert işlediği konularla ülke gündemine damga vurmaya devam ederken reyting sonuçlarında da zirveye oynamayı sürdürüyor. Program kendi saat diliminde kimseye şans tanımazken prime timeda da birçok popüler yayını geride bırakıyor. Program dün 7. sırada kendine yer buldu.


 


Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül 2018 Perşembe Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.