Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe Yayını | Trabzonlu Hasan Kalkan öldürüldü mü

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe Yayını | Trabzonlu Hasan Kalkan öldürüldü mü
Müge Anlı'nın bir kayıp vakası ile daha karşımıza çıktığı Tatlı Sert'in 27 Eylül Perşembe günü yayınlanan bölümünde Trabzonlu Hasan Kalkan'ı Esma Yılmaz mı öldürdü? sorusunun yanıtı aranıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe Yayını izleme linki haberimizde.

Kayıpları bulma konusundaki başarısıyla Türkiye'de en önemli isimlerin başında gelen Müge Anlı, bu sabah başlayan programında Nursel Doğan'ın ardından Trabzon'da günlerdir haber alınamayan Hasan Kalkan'ı araştırmaya devam etti. Olay hakkında en şüpheli konumda bulunan torun Esma Yılmaz kendisine yöneltilen iddialara karşı savunma mekanizmasıyla yanıt veriyor. Dedesinin ahlaksız teklifi yaptığı ve sonrasında kaybolduğu iddiasını ortaya atan Yılmaz'ı zor günler bekliyor gibi görünüyor.



Türkiye Trabzon'daki olayı konuşuyor. Daha önce pek çok kez bu şehrimizden konuklar Müge Anlı ile Tatlı Sert'e gelmişti. Özellikle Nazmiye Çam cinayeti programda uzun süre işlenmiş ve ülke gündemine damga vurmuştu. Şimdi ise 95 yaşındaki Hasan Kalkan'ın Çarşıbaşı ilçesininFener köyünde kaybolmasının ardından arşatırmalar başladı. Kaybolmasındaki baş şüpheli ise torun Esma Yılmaz.

hasan kalkan müge anlı ile tatlı sert

Hasan Kalkan öldürüldü mü?


Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 27 Eylül Perşembe günü yayınlanan bölümünde Hayriye Sağlam ve Esma Yılmaz'ın arasındaki tartışmalar dikkat çekti. Sağlam Esma'nın bir sevgilisi bulunduğunu ve ikisinin birlikte Hasan Kalkan'ın bir yere götürdüğünü öne sürdü. Esra Yılmaz dedesi Hasan Kalkan'ı öldürdü mü? Bu sorunun cevabı konusunda araştırmalara giderek derinleştiriliyor. Trabzon'dan da pek çok kişi yayına mesajlar gönderdi. Hasan Kalkan'ın kendisine ahlaksız teklifte bulunduğu öne sürülüyor. Kaybolan yaşlı adamın akrabaları, çocukları ve tanıyanlar ise onun öldürüldüğünden emin. Fakat Hasan Kalkan ölü veya diri bulunamadı. Yakınları ise en azından cenazesine ulaşmak istiyor.


hasan kalkan trabzon


Esma ile Mehmet'in dedikodusu çıktı!


Programda can alıcı noktalardan biri de Esma ile Mehmet arasında yaşandığı iddia edilen ilişki. Mehmet Özkan'ın yemek yenen esnada haberi olmadan yengelerden birinin Esma'ya bakışlarından şüphelenmesi ve Esma'ya sorması da olay oldu. Haklarında çıkan dedikodular sonrasında Mehmet'i arayan Esma Yılmaz kendisine yöneltilen pek çok soruya çelişkili ifadeler kullandı.


Neden bu adam aranıyor?


Hasan Kalkan'ın kızı Hayriye Sağlam Esma Yılmaz'ı hastaneye götüren Mehmet Özkan'ın neden arandığını ve herhangi bir toplu taşıma aracıyla gidilmediğini sinirli bir şekilde sordu. Esma Yılmaz bu konuda da her ne kadar cevaplar verse de tutarlı sözler söyleyemedi. Sağlam'ın tepkileri sonrasında stüdyoda ortam da gerildi.



Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe Sedanur Güzel neden yok?


Türkiye'nin ağladığı cinayete kurban giden Sedanur Güzel ile ilgili aramaların devam etmesi bekleniyordu. Ancak program sonuna kadar Sedanur Güzel ile ilgili tek bir kelime geçmedi. İzleyiciler de sürekli olarak 'Bugün neden Sedanur Güzel konusu yok?' diye sordu. Anlı'nın yeni delillerle gelmesi bekleniyor.


Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Eylül Perşembe programı canlı ve tekrar yayını izle


Türkiye'nin gündemini belirleyen olayları ele alan yayınlarıyla ekranlara gelen Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'in 27 Eylül Perşembe günü yayınını ve tekrarını www.atv.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Android ve iOS uyumlu telefonlarınızdan da seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.