Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül Cuma Hasan Kalkan öldü mü kayıp mı

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül Cuma Hasan Kalkan öldü mü kayıp mı
Müge Anlı bugün de Hasan Kalkan'ın akıbetini öğrenebilmek adına çalışmalarını sürdürdü. Ekibininde tam mesai halinde gayret ettiği 95 yaşındaki adam için halk da üzülüyor. Peki Hasan Kalkan öldü mü kayıp mı?

Türkiye'nin en çok merak ettiği konuların başında gelen Hasan Kalkan'ın diri veya ölü bulunması için tüm imkanlar seferber edildi. Müge Anlı bugün yaptığı presi sıklaştırdı, zor sorular sordu ve yanıtlar almaya çalıştı. Trabzon'da gerçekleşen olayda Hasan Kalkan'ın kayıp mı olduğu yoksa öldürülüp gömüldüğü mü soruluyor. 28 Eylül Cuma yayını için izleme linki ve ATV adresi haberimizde bulunuyor.


Esma Yılmaz'dan şüpheli davranışlar
Müge Anlı haberimizin ilk bölümünde de söylediğimiz gibi Hasan Kalkan için sorularını sıklaştırdı, tavrını daha da sertleştirdi ve adeta gizli gizli isyan etti. Anlı; 'Düşünün bir dedeyi konuşuyoruz. 95 yaşında bu adam. Sadece bunun için bile kendisine saygı duymak lazım. Ve en acısı da en şüpheli isimlerin aile bireyleri olması' diye konuştu. Esma Yılmaz dünün ardından bugün de aynı tavırlarını sürdürdü. Müdür veya okuldaki öğretmenlerle görüşmesi de olay olan Esma Yılmaz üzerindeki şüpheler de giderek artıyor. Akçaabat'a gitttiği iddiaları yönünde de cevap verirken sürekli takılan Esma Yılmaz'ın açıklamaları ikna edici bulunmuyor. Sağlam ailesi Esma Yılmaz'a 'Sen birilerinden korkuyorsun o zaman' ifadelerini kullandı.

Ailen seni neden aklamıyor!
Sağlam ailesi Esma Yılmaz'ın açıklamaları sonrasında adeta çılgına döndü. Babasının Nurten/Nurcan Hanım için neden polise gitmediğini sordular. Ayrıca Müge Anlı da bu kadın üzerine Mercan Hanım'ın neden ön plana atıldığını sordu. Mehmet Özkan, 'Nurten veya Nurcan Hanım; 'Çirkin şişman bir kadındı. dudakları dolgundu. Saçları kırçıllı gibiydi' dedi. Ayrıca Sağlam ailesi Esma Yılmaz'a 'Dayıların hep sendenen şüpheleniyor' dedi.


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Eylül Cuma Hasan Kalkan'a ne oldu? Programı canlı ve tekrar yayını izle


Hasan Kalkan'ın akıbetini araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün de gündemi belirledi. Hasan Kalkan'a ilaç verilip öldürüldü mü? Bastonu ve gözlüğü apayrı yerlerde bulunan 95 yaşındaki Hasan Kalkan gömüldü mü? Türkiye'nin gündemini belirleyen olayları ele alan yayınlarıyla ekranlara gelen Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'in 27 Eylül Perşembe günü yayınını ve tekrarını www.atv.com.tr üzerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Android ve iOS uyumlu telefonlarınızdan da seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.