Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Kasım Çarşamba Yayını | Ercan Gezer'i kim öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Kasım Çarşamba Yayını | Ercan Gezer'i kim öldürdü?
Müge Anlı'nın başarıyla sunduğu Tatlı Sert programında 28 Kasım Çarşamba günü neler yaşandığı merak ediliyor. Ercan Gezer'i kim öldürdü? sorusunun yanıtının bulunmaya çalışıldığı yayınla ilgili tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yıllardır ekranlara gelen bölümleriyle herkesi televizyon başına kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. Programda Türkiye gerçekleri en ince ayrıntısına kadar işlenirken olaylar hakkındaki çözüm yollarına da sonuna dek gidiliyor. Son olarak Kaçırılan 5 yaşındaki bir çocuk program ekibinin çağrısı sonras yapılan operasyonla kurtarılmış, araştırmacı gazeteci Müge Anlı ile yardımcıları gündeme oturmuştu. Şimdi ise Ercan Gezer'i kim öldürdü? sorusunun yanıtı araştırılıyor. İki ailenin karşı karşıya geldiği stüdyoda zaman zaman sinirler de geriliyor. Uğur Dişçi'nin serbest kalması herkesi şaşırtırken anne Aycan Gezer eşinin katilinin bulunmasını isteyerek gözyaşı döküyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Kasım Çarşamba yayını izle

Müge Anlı izlemek isteyenler sabah saatlerinde ATV'yi açıyor. ATV yayın akışı içerisinde bulunan en popüler yapımlardan biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'i her gün binlerce kişi tarafından televizyon, internet ve sosyal medyadan takip ediliyor. Yayında işlenen konularla ilgili olarak programa bağlanmak ve ipuçları vermek amacında olanlar da Whatsapp İhbar Hattı aracılığıyla iletişim sağlayabiliyor. Reyting sonuçlarında da üst sıralara oynayan başarılı gazeteci Müge Anlı ve ekibi her gün takdir toplamaya devam ediyor.

MERAL POLAT MÜGE ANLI

meral polat nerede müge anlı

AYKUT ŞAHİN NEREDE MÜGE ANLI



Ercan Gezer'i kim öldürdü?


Sabah'ın haberine göre olay, 2 Kasım'da meydana geldi. Ercan Gezer, 3 çocuğundan Sevil Gezer isimli kızının Uğur Dişçi tarafından kaçırıldığını öğrendi. Bunun üzerine Uğur Dişçi'nin Güneş Mahallesi'ndeki evine giden Ercan Gezer, kızının yanına getirilmesini istedi. Bu sırada Ercan Gezer ve Uğur Dişçi ile yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Ercan Bey, Uğur Dişçi'nin akrabası Hurşit Kalburcu'nun av tüfeğiyle ateş açması sonucu yaşamını yitirdi. Uğur Dişçi ve Sevil Gezer ise olayın ardından kayıplara karıştı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri, yaptıkları araştırmada Uğur Dişçi'nin, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki akrabalarının yanında olduğu bilgisini aldı. Ekipler, önceki gün düzenlediği operasyonla Uğur Dişçi'yi saklandığı evde gözaltına alındı. Dişçi, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Annesinin yanına gitmek istemeyen Sevil Gezer, polis ekipleri tarafından Sosyal Hizmetler Yurdu'na teslim edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Uğur Dişçi, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'çocuğa cinsel istismar' suçlarından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Cinayetle ilgisinin bulunmadığını öne süren Uğur Dişçi, Sevil Gezer'in, kendi isteğiyle kaçtığını söylemesi üzerine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

fadime kara

Sevil Gezer'i kaçıran Uğur Dişçi Müge Anlı ekibine konuştu. Uğur Dişçi, " Sevil ile 7-8 aydır görüşüyorduk. Annesi görüştüğümüzü öğrenince Sevil'in telefonunu kırdı. Aile Sevil'i amcasının oğluna vermek istiyordu ama Sevil istemiyordu. Biz kaçmaya 1 hafta öncesinden karar vermiştik. Bu saatten sonra Sevil benim namusumdur." dedi. 26 Kasım Müge Anlı canlı yayınında Uğur Dişçi, Sevil Gezer'in annesi Aycan Gezer ile konuşmak istedi. Uğur Dişçi Aycan Hanım'a, "Özürse özür, afsa af... Ben adım atmak istiyorum. Beni affetmeniz için ne yapabilirim?" dedi. Aycan Hanım, kocası Ercan Gezer'in öldüğü gün üzerinde olan gömleği göstererek, "Bunu bana nasıl açıklayacaksın! Ben Uğur'u kızımın yanına yakıştırmıyorum.Kızımı kaçırmış, ben onu nasıl damat olarak göreyim? Babasını öldüren ailenin evinde kalacaksa kızıma bir şey demiyorum. Kendi kararını kendisi versin" şeklinde cevap verdi.

"Geçtiğimiz günlerde Uğur Dişçi'nin akrabaları Müge Anlı stüdyosuna gelip, küçük Aslı'nın bulunması için yardım istemişti. 5 yaşındaki Aslı'yı kaçıran hala Asiye de, Ercan Gezer'in ölümü ile ilgili Müge Anlı ekibine konuştu. Kızı kaçırılan 2 Kasım günü kızı kaçırılan Ercan Bey, Uğur Dişçi'nin akrabalarının evine gidip kızını almak istemiş ancak Dişçi'nin akrabaları Ercan Bey'i pompalı tüfekle öldürmüştü. Asiye Hanım, "Ercan Gezer'i ben öldürdüm" diye teslim olan Hurşit Kalburcu'nun aslında gerçek katil zanlısı olmadığını açıkladı. 26 Kasım Müge Anlı canlı yayınında konuşan Asiye Dişçi'nin iddiasına göre; Ercan Gezer'i, Uğur Dişçi'nin teyzesinin oğlu Hurşit Kalburcu'nun ağabeyi Taner Kalburcu öldürdü ve tüm aile bu gerçeği bilmesine rağmen saklıyor.

fadime kara nerede



MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

emine çilköse


ATV TARİHÇESİ

Genç kuşağın çocukluk çağından beri gayet iyi bildiği, Türkiye’nin önde gelen kanallarından olan ATV, 12 Temmuz 1993 yılında test yayınına başlayarak kurulmuştur. Kanal, normal yayın hayatına ise birkaç ay sonra; 9 Eylül 1993 yılında başlamıştır. ATV’nin kurucusu Dinç Bilgin olsa da; günümüze gelinceye kadar sık sık el değiştirmiş ve çeşitli değişikliklere uğramıştır.

Aslına bakarsak; en başta ATV’nin kuruluşuna öncü olan üç grup vardı. Dinç Bilgin (Bilgin Grubu), Hüznü Özyeğin (Fiba) ve Mehmet Emin Karamehmet (Çukurova Grubu).. Bu üç oluşumun meydana getirdiği Satel adlı şirket ile ATV’nin kuruluşu gerçekleştirilmiştir. Fakat daha sonra Özyeğin; hisselerini iki ortağa devrederek ATV’den ayrıldı. Çünkü tüm zamanını ve enerjisini Finansbank’ın büyümesine vermek istiyordu. Böylece Satel grubunu Bilgin ve Çukurova olmak üzere iki grup yönetmeye başladı. İlerleyen zamanda bu iki grup arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar sonucunda Dinç Bilgin bir şekilde ATV’de kontrolü eline aldı, tüm isim haklarını Merkez Yayıncılık’a devretti ve kanal bu şekilde yayın hayatına devam etti.

2002 yılında ise kanal Ciner Grubu’na devredilmiş ve yayın hayatına bu şekilde devam etmiştir. 2007 yılında da Çalık Holding’in şirketlerinden biri olan Turkuvaz AŞ’ye satılmıştır. Sabah gazetesi ile sürekli aynı kaderi paylaşan ATV’nin bu gazeteyle aynı sahipleri olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Diziler dışında ATV; “Kim Milyoner Olmak İster?”, “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, “Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” gibi programlarla da izleyicisine hizmet etmiştir. Ayrıca son birkaç yıldır Ramazan ayında Nihar Hatipoğlu’nun iftar ve sahur programlarının yayınlanmasıyla da kanal değerini ve izlenme oranını epey arttırmıştır..:)

Yeni dizilerden ve programlardan arta kalan vakitlerde ise Adanalı, Alemin Kralı, Yahşi Cazibe ve Bugünün Saraylısı adlı dizilerin tekrar bölümleri yayınlanmaktadır.

Yayına başlamasından günümze kadar ATV’de toplam 270 cıvarında dizi yayınlanmıştır. (Bitirilen ve yarım kalanlar beraber) . 70’ten fazla da yarışma ve komedi programı da bu kanalda emek vermiştir.

2015 yılına geldiğimizde ATV; Turkuvaz Medya Grubu’nun himayesinde Türkiye, Azerbaycan, Avustralya, Romanya, ABD ve birçok Avrupa bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Genel merkezi Beşiktaş’tadır. ATV Avrupa, a Haber, a Spor, Minika çocuk, Minika Go gibi kanallarla farklı kitlelere hitaben de yayın yapmaktadır.

müge anlı kimdir?

ATV frekansı:

–Türksat 4A: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–DFH network: 1. Kanal

–Türksat TKGS: 2. Kanal (HD), 670. Kanal (SD)

–D-Smart: 25. Kanal (SD/HD)

–Digitürk: 25. Kanal (SD), 325. Kanal (HD)

–Filbox: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–Kablo TV: S 7 (SD)

Teledünya: 7. Kanal (SD), 24. Kanal (SD)

Merkez ATV, Merkez Yayın Holding A.Ş. tarafından görsel medya sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2002 yılında kurulmuştur. Şirketin sermayesinin tamamı kurucu şirkete aittir.

ATV televizyonu, ülkemizde sürdürmüş olduğu seviyeli, ilkeli, tarafsız, saygılı ve tüm aile bireylerini hedef alan yayıncılık politikası ile en çok izlenen TV kanalı olmuştur.

Pek çok ilklerin adresi olan ATV, Türk televizyon tarihine "Kaliteden ödün vermeden zirvedeyiz" sloganıyla paralel yayıncılık anlayışıyla ve yarattığı trendlerle damgasını vurmuştur. Bugüne kadar ulaşılan en yüksek reytingli dizilerin çoğu ATV'nin imzasını taşımaktadır.

Kaliteli çizgisinden ödün vermeyen ATV'nin amacı sansasyonel değil, kalıcı ve nitelikli reyting olmuştur. 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla Avrupa'nın sayılı büyük stüdyolarından birine sahip olan ATV, nitelikli kadroları, başarılı yönetimi, yaratıcılığı, çağdaş, batıya dönük yüzü, kalitesi, değişmeyen felsefesi, yüksek izlenme ve reklam taşıma kapasitesi ile sektörün lideri konumundadır.

ATV Televizyonu, karasal vericiler, Kablolu TV ve digital platformlar vasıtası ile Türkiye nüfusunun %99'una, doğrudan uydu yayınları ve antenler yardımıyla da tüm Avrupa'ya, Kuzey Afrika'ya, Avustralya'ya, Amerika'ya ve Türki Cumhuriyetleri'ne erişim sağlamaktadır.

Merkez ATV, faaliyetlerini İstanbul Balmumcu'daki tesislerinden ve yatırımına 2003 yılının başında başlayıp tamamladığı İstanbul Sefaköy'de yer alan ve en büyüğü 1.720 metrekare olan toplam 12 stüdyonun, kontrol odalarının ve çalışma ofislerinin de yer aldığı medya kompleksinde yürütmektedir.

Merkez ATV sahibi olduğu Radio City markası ile yayıncılık yapan radyo kanalının faaliyetlerini de yürütmektedir.

Müge Anlı canlı yayında ekip arkadaşı Ercan Akbıyık’tan gelen üzücü haberi paylaştı. Yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kameramanlık yapan Ercan Akbıyık'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Evli ve yeni çocuğu olan Ercan Akbıyık, ilk gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.