Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim Çarşamba Yayını | Berzan Akkuş ve Sedanur Güzel

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim Çarşamba Yayını | Berzan Akkuş ve Sedanur Güzel
ATV ekranlarında yayınlanan program bugün de başladı. Sedanur Güzel ve Berzan Akkuş ile ilgili gelişmelerin merak edildiği yayında bugün neler oldu ve yaşandı? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hasan Kalkan ile Nursel Doğan dosyası da işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim Çarşamba Yayını izleme linki haberimizde.

Türkiye ekran başına kilitlendi. İki çocuğumuzun ardından suçluların bulunması ve akıbetlerinin ne olduğunu öğrenilebilmesi adına gerçekleştirilen çalışmalarda Müge Anlı ile ekibi önemli bilgileri açıkladı. Kars Kağızman'da Sedanur Güzel ile ilgili gerçekleştirilen tutuklamalar ve yapılan itiraflar canlı yayında bir kez daha hatırlatıldı. Sedanur Güzel'in 9 yaşında hayata böyle kötü bir olay sonrasında veda etmesi herkesi gözyaşına boğmuştu. Ağrı'da da bir inat uğruna eniştesi Ali Rıza Eraslan tarafından kaçırılan Berzan Akkuş için güzel haberler bekleniyor. Bilindiği üzere İnterpol'ün devreye girdiği ve Türkiye'ye getirdiği bilgisi verilmişti.

müge anlı

CEMRE KORKMAZ

müge anlı 5 ekim

Tükendik


Programın bugünkü bölümünde konuşan Devrim Hanım yine herkesin yüreğini dağladı. Ali Rıza Eraslan'ın konuşmasını istediğini belirten Devrim Hanım; 'Yemekten içmekten kesildik. Konuşamıyoruz. Tükendik' dedi. Ardından Berzan'ın ağabeyi konuştu. O da 'Bir gün olsa dayanırdık ama 7 aydır her gün yaşıyoruz bunu. Bir gün bakkalda, bir gün öldü, bir gün şurada diyorlar. Bitsin artık bu. Devletimiz konuştursun bu adamı. Söyleyeceklerinden de korkuyorum' ifadelerini kullandı.


berzan akkuş
 


Ali Rza Eraslan'a üst araması


Dün İran ile yapılan görüşmeler sonucunda Türkiye'ye getirilen ve Ağrı Emniyetince sorgulamasına başlatılan Ali Rıza Eraslan'ın vereceği ifadeler büyük önem taşıyor. Berzan Akkuş'un kaybolmasındaki baş şüpheli olan Eraslan 22 Mart'tan bu yana haber alınamayan 14 yaşındaki çocuğun akıbetinin öğrenilmesi adına büyük bir beklenti var.

MÜGE ANLI BERZAN AKKUŞ


Tek suçum kardeşim


Devrim Hanım dolmuş bir şekilde Ali Rıza Eraslan hakkında açıklamalarda bulundu. Tek derdim kardeşimdi. Onun hayatı düzgün olsun diye çabaladım. Bu adam yine içiyordu. Millet hep doldurdu. Karakolda kaç tane şikayet var. Bu çocuğu Ali Rıza ile birlikte yaptılar. Ortada kalmasın istedim. Annemize bir şey olsa bile en azından yuvası var deriz dedik. Es kaza bir şey olsa onlara o çocukların da hesabı sorulacak size. Ben o çocukları büyüttüm. Emzirdim.
 


Esma Yılmaz Hasan Kalkan'ı öldürdü mü?


Trabzon'da neredeyse 1 senedir haber alınamayan Hasan Kalkan'ın dosyası da araştırılıyor. Esma Yılmaz'ın şüpheli ifadeleri sonrasında artan baskı ve yöneltilen sorular itiraf mı getirecek? Avukat Rahmi Bey de dünkü yayında Esma Yılmaz'a hukuksal destek vereceğini dile getirip 'Bu işi yokuşa sürme, çamura bulandırma' ifadelerini kullanmıştı.



HASAN KALKAN


Sedanur Güzel cinayetinde son dakika


Kars'ın Kağızman ilçesinde öldürülen Sedanur Güzel ile ilgili araştırmalar da sürüyor. 9 yaşındaki kızın üstü taşlar ile örtülmüştü. Gerçekleştirilen tutuklamaların olduğu ve itiraf geldiği bilgisi paylaşılmıştı. Bunlar hakkında yakın zamanda açıklamaların yapılması ve sonuca varılması için dua ediliyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim 2018 Çarşamba Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.