Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim Çarşamba Yayını | Kayıp Cemre Korkmaz nerede

Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 Ekim Çarşamba Yayını | Kayıp Cemre Korkmaz nerede
Müge Anlı 17 Ağustos'ta kaybolan Cemre Korkmaz nerede sorusunun yanıtını bulmak için uğraşıyor. Tatlı Sert programının 3 Ekim Çarşamba yayını tarihi bir programa imza attı. İki kişi yayına bağlandı ve lise öğrencisinin nerede olduğunu açıkladı.

Erkek arkadaşının yanına gittiği iddia edilen Cemre Korkmaz 5 Ağustos'ta evden kaçan ve ardından yurda yerleştirildi. Ardından 17 Ağustos'ta bir kez daha evi terk eden Cemre'nin erkek arkadaşı Fatih'e gittiği yönünde iddialar vardı. Ancak bugün yayına gelen Fatih kendisinin herhangi bir ilgisi bulunmadığını belirterek gözyaşı döktü. Fatih askere gidebilmek için çalıştığı su dükkanından çıkışını istediğini ancak Cemre'nin bu durumu sebebiyle gidemediğini açıkladı. Annesi ile karşı karşıya da gelen 20 yaşındaki Fatih'e sorular yöneltildi. 3 Ekim Çarşamba yayını izle adresi haberimizde yer alıyor.

müge anlı

cemre korkmaz bulundu

CEMRE KORKMAZ

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Cemre Korkmaz'ın nerede olduğu konusu işlenmeye devam ediyor. Annesi sürekli ağlayan Cemre ile ilgili iki kişi yayına bağlandı. Bir kadın dün otobüste gördüğünü öne sürerek kendisinden 10 lira istediğini ve Cemre'ye okulla ilgili nasihatte bulunmasının ardından sert çıktığını dile getirdi.

müge anlı 5 ekim


Cemre Korkmaz barlarda mı çalıştırılıyor


Merve isimdeki bir izleyici de Instagram aracılığıyla tanıştığı bir kişinin kendisine bilet aldığını ve Adana'dan İstanbul'a geldiğini belirttti. Burada Nihat isimli birinin kendisini barlarda çalıştırdığını ve ailesinin bir hafta önce bulduğunu belirten Merve, Cemre Korkmaz hakkında flaş ifadeler kullanarak; Nihat diye biri vardı yanında. Bara getirmiş. Açık giyinmesini söylemiş. 15-16-18 yaşındalar hepsi. Barlar Sokağı'nda bir otele girdi. Rümeysa takma adı. Sessiz sakin ağırbaşlı bir kızdı. Her şeye inanıyordu. Her denileni yapıyordu."
 


Cemre Korkmaz kimdir?


Cemre 16 yaşında bir öğrenci. 5 Ağustos'ta kadın sığınma evine yerleştirildi. Ardından da bir kez daha kaçtı. Bu kez nerede ve kiminle olduğu bilinmiyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.