Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ekim 2018 Perşembe Yayını | Hasan Kalkan ve Berzan Akkuş olayları

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ekim 2018 Perşembe Yayını | Hasan Kalkan ve Berzan Akkuş olayları
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programı bugün de önemli konuları ele aldı ve işledi. Hasan Kalkan öldürüldü mü? Berzan Akkuş nerede? sorularının yanıtlanmaya çalışıldığı yayında neler yaşandı haberimiz sizlerle... Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ekim 2018 Perşembe Yayını hakkında detaylar bu sayfada.

Türkiye'nin en çok konuşulan gündüz kuşağı yayını olan Müge Anlı ile Tatlı Sert perşembe günü de yine önemli bir programa imza attı. Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda bugün dünyada herkesin konuştuğu bir günün duyurusu yapıldı. 4 Ekim Perşembe Hayvanları Koruma Günü hakkında bilgi verildi. Müge Anlı horozlarla çıktığı yayında dünyada yapılan bir araştırma da açıkladı. Ayrıca Nursan isimli bir hanımefendi de köpeğini kaybettiği için stüdyoya geldi ve gözyaşı döktü. 9 Ağustos'ta kaybolan köpeği için ödül de koyduğunu belirtip iki defa Çanakkale'ye gittiğini, sokak sokak aradığını, arabasının motor sesini dahi tanıdığını dile getirdi. Balkız isimli köpeğin bulunması için Anlı da güzel temennilerde bulundu.

müge anlı

CEMRE KORKMAZ

müge anlı 5 ekim




Hasan Kalkan öldürüldü mü?


Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 4 Ekim Perşembe günü yayınlanan bölümünde alınan dosyalardan biri Hasan Kalkan oldu. Neredeyse 1 senedir kendisinden haber alınamayan 95 yaşındaki dedenin akıbeti konusunda arşatırmalar sürüyor ve derinleştiriliyor. Mercan Teyze'den Esma Yılmaz'a kadar yine kalabalık bir kadro stüdyodaydı. Şüphelerin odağındaki Esma Yılmaz'ın söyleyeceği tüm ifadeler çok kritik önem taşıyor. Daha önce çelişkili sözleriyle dikkat çeken genç kadının ilaç, öğretmen araması, merkeze gitmesi ve köydeki hareketleriyle Mehmet Günay'a batarya taktırması ve telefonunun 12 saatten fazla şarzda kalması önemli ipuçları verdi.


Cemre Korkmaz Kadıköy'de mi?


İstanbul'da 16 yaşındaki lise öğrencisi Cemre Korkmaz'ın akıbeti de merak ediliyor. Erkek arkadaşı Fatih'in, Cemre'nin evden kaçtığı gün köye gitmesi şüpheleri de beraberinde getirdi. Fatih de kendisini ilaçlarını gecenin bir vaktinde getirdğini ve annenin bunu yapmadığını söyleyerek savundu. Ayrıca iki kadın da yayına bağlandı ve Cemre hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Bir kadın otobüste kendisinden para istediğini belirtti. Merve adındaki genç bir kız da Rümeysa takma adını kullandığını öne sürerek; 'Ben de kayıptım. Ailem beni buldu. Adana'dan kaçmıştım. Barlar sokağında çalıştırıyorlardı onu. Nihat diye biri vardı yanında' ifadelerini kullandı. Cemre'nin babası bu ifadelerin ardından Kadıköy'e gitti. Mekanlar gezildi ama bulunan Rümeysa gerçek isimle başkasıymış. Nihat Bey de tatlıcı olduğunu açıklayarak ailesini aradığını ifade etmiş. Cemre'nin nerede olduğu hala belli değil. Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'nde hala görüntü araştırılıyor.


Fatih Cemre için mi işten çıktı?


Dün canlı yayında ağlayarak askere gitmek için işten çıkışını istediğini ve tazminat alabilmek adına da sağlık kontrolünden geçmesi gerektiğini belirten Fatih ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Genç adamın bu ifadelere rağmen iş arkadaşları tarafından belirtilen iddialara göre kız için işten çıktığı yönünde konuşmalar varmış. Bu durum Fatih üzerinde şüpheleri artırdı. Şevki Sözen de 'Ben asker için başvurusu olduğunu da düşünmüyorum' dedi.
 



Berzan Akkuş öldürüldü mü yaşıyor mu?


7 ay önce Ağrı'da teyzesinin eşi tarafından kaçırıldığı açıklanan Berzan Akkuş'un ağabeyi ve annesi bugün de stüdyodaydı. Berzan'ın bulunması konusunda açıklamalar yapan Akkuş ailesi sürekli dua ettiklerini ve artık bir gelişme yaşanmasını istediklerini dile getirdi. 



 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Ekim 2018 Perşembe Yayını | Berzan Akkuş, Cemre Korkmaz, Hasan Kalkan


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.