Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Ekim Cuma Yayını | Cemre Korkmaz hakkında flaş gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Ekim Cuma Yayını | Cemre Korkmaz hakkında flaş gelişme
ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert haftanın son yayınına başladı. Cemre Korkmaz, Hasan Kalkan, Sedanur Güzel ve Nursel Doğan hakkında dosyalar işleniyor. 5 Ekim 2018 Cuma günü yayında neler yaşandı? İzleme linki haberimizde yer alıyor.

Yıllardır televizyon dünyasında ele aldığı dosyalarla farklılık yaratan Müge Anlı'nın cuma günkü programı başladı. 49 gündür kayıp olan liseli Cemre Korkmaz'ın nerede olduğu konusundaki araştırmalar günün ilk konusuydu. Köye gittikleri köylüler tarafından da doğrulanan Fatih ve Cemre'nin akıbetleri merak ediliyor. Özellikle 16 yaşındaki Cemre'nin hayatının sağ olması için dua ediliyor. Bu arada Trabzonlu Hasan Kalkan, 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cinayeti, Nursel Doğan'ın nerede olduğu araştırılmaya devam ediyor. 5 Ekim'de başlayan haftanın son programı yine Türkiye'nin gündemini sallayacak. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programı izleyebileceğiniz adres de haberimizde yer alıyor.

müge anlı

cemre korkmaz bulundu

CEMRE KORKMAZ

Cemre köye gitti!


Dün Fatih'in halası yayına bağlanmıştı. Mavişen Hanım'ın bugün ekibe verdiği röportaj ekranlara geldi. Cemre Korkmaz nerede sorusunu şu sözlerle yanıtladı; "Cemre, iki Suriyeli ve yeğenlerim vardı. Bu kızı gelin aldık dediler. Götürün dedim olmadı. Sonra tartışma başladı. Meğer kızın annesi Fatih'in aramış. Seni öldürürüm dedi bana. Cemre de duydu bana. O da saldırdı bana. Suriyelinin kız arkadaşı falan değildi. Beni neredeyse darp edeceklerdi. Oğlum beni doktora götürecekti. Annesinin haberi varmış, babasının yokmuş. O kızı Kurtköy'de saklıyorlar. Ertesi gün köye gittim. Arabayı başka yere çekmişler. Tüm köy gördü onu. 14 gün falan kaldılar. Kamera olmadığı için takılamazlar onlara. Annesi de babası da kendisi de yalan söylüyor. Yaşadığıma şükrettim. İsteseler beni öldürürlerdi."


Köylüler de doğruladı


Fatih'in dün canlı yayında Cemre Korkmaz ile ilgili olarak Ordu'ya gittiği yönündeki iddialar yayına damga vurmuştu. Fatih Gümüş de Müge Anlı'nın programına bağlanarak böyle bir durumun söz konusu olmadığını öne sürdü. Köylüler de iki gencin birlikte köyde dolaştığını, yanlarında köpekleri olduğu, Fatih'in de Cemre için 'Sözlüm' ve '18-19 yaşında' dediği iddia edildi. Kendilerinden emin olan köylülerin verdikleri detaylar programda akıbeti konusunda belirleyici bulundu.


Cemre Korkmaz öldürüldü mü?


Müge Anlı ise yaşanan gelişmeler sonrasında Cemre Korkmaz'ın hayatından şüphe ettiğini söyledi. 16 yaşındaki kızın bunca bilgi verilen ortamda artık hayatından şüphe edilmesi gerektiğini belirtti. Fatih'in anne ve babası da 'Cemre bizde değil' açıklaması yaptı. Cemre'nin kardeşi de ATV'ye konuştu. Dövmeli bir kızdan bahseden Ceren, tişörtünün altında dövme olduğunu söyledi. Kendisine fotoğraf gösterilen Ceren, Fatih'in ablası Meryem'i de teşhis etti.


fatih gümüş ablası meryem


 


Meryem Gümüş'ün dövmesi ortaya çıktı!


Fatih Gümüş'ün ablası hakkında 'Dövme yok' açıklaması sonrasında Meryem Gümüş'ün verdiği röportajda ufak bir dövmesi olduğu görüntülendi. Ancak Müge Anlı verdiği fotoğrafla Meryem Gümüş'ün büyük dövmesi ortaya çıktı. Daha önce söylenen tüm ifadelerin tutarsızlıklarına bir de bunun ekranlara getirilmesi şüpheleri daha da artırdı.


meryem gümüş dövme cemre korkaz


Müge Anlı ile Tatlı Sert 5 Ekim 2018 Cuma Yayını | Cemre Korkmaz öldürüldü mü?


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.