Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2018 Salı neler oldu - Aybüke Baltacı nerede

Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2018 Salı neler oldu - Aybüke Baltacı nerede
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bir kayıp dosyasını açıyor. Özlem Işıtan 19 yıldır görmediği çocuğu Aybüke Baltacı'yı arıyor. Üvey annesini gerçek annesi zanneden ve daha önce Esenyurt'ta babannesi ile kaldığı tahmin edilen Aybüke Baltacı nerede? İşte detaylar...

Müge Anlı belki de ilk kez bu kadar zor bir konu ile karşımıza çıktı. Kayıp içinde kayıp hikayesi var. 37 yaşındaki Özlem Işıtan, 19 yıldır görmediği kızı için stüdyoya gelirken programda gözyaşına boğuldu. Kızının beraber yaşadığı ailenin yanından da kaybolduğu ve 3 senedir kendisinden haber alınamadığını öğrendiğini söyledi. Amcalarının hakkında kayıp ihbarı yaptığını dile getiren Işıtan en yakın sürede kızının bulunmasını istedi.

Programda konuşan Müge Anlı da Işıtan'ın durumunun kızına da yansıdığını ve benzer bir hikayenin de Aybüke'nin yaşadığını anlattı. Bu kadar genç bir kızın ailesini bırakıp gittiğini de sorgulayan Anlı; belki de zorla götürüldüğünü ve bunun da ihtimaller olduğunu söyledi. Kocası cezaevinde olduğu için fırsat kollayanların da bulunmasının her türlü olayı getirebileceğini anlatan güzel sunucu; 'İnşallah hemen bağlanırız da iyi haber veririz' dedi.



15 Haziran 2017 tarihinde Hürriyet'te DHA kaynaklı yayınlanan haber de şöyleydi;
MERSİN’in Silifke İlçesi'nde yaşayan Özlem Işıtan (36), 15 yaşındayken dünyaya getirdiği, 2 yaşındayken de kendisinden alınan ve o günden bu yana görmediği 21 yaşındaki kızı Aybüke Baltacı'nın 7 aydır kayıp olduğunu söyleyerek bulunması için çağrıda bulundu.
Kızından haberler aldığını ancak 19 yıldır göremediğini ve kayıp olduğunu öğrenir öğrenmez bulmak için çaba gösterdiğini kaydeden anne Işıltan, ''Kızım İstanbul  Esenyurt’ta babaannesiyle yaşıyormuş. 2012’de yaşı büyütülerek evlendirilmiş ve şu anda 3 yaşında bir kız çocuğu annesi. Eşi madde bağımlısı olması sebebiyle cezaevine giriyor ve ayrılıyorlar. Tekrar cezaevinden çıkacağı sırada da babaannesini de terk ediyor. Ben kızımın bulunmasını istiyorum'' dedi.

Anlı'nın Sevim Gürçay ile birlikte başlattığı okuma yazma seferberliğinde bugünkü durak ise Karaman'dı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00'da aTV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum