Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim Pazartesi Yayını | Cemre Korkmaz 48 gün sonra bulundu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim Pazartesi Yayını | Cemre Korkmaz 48 gün sonra bulundu!
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni haftdaki ilk bölümü başladı. Cemre Korkmaz ve Hasan Kalkan'a ne oldu? Yaşıyorlar mı yoksa öldürüldüler mi... 8 Ekim Pazartesi Yayını izleme linki haberimizde yer alıyor.

Müge Anlı'nın sunup Türkiye gündemini değiştirdiği programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de kritik bir bölüme imza attı. Cemre Korkmaz ve Hasan Kalkan'a neler olduğu tartışıldı. Ayrıca yaşayıp yaşamadıkları konusundaki şüpheler giderilmeye çalışıldı. Son olarak cuma günü 16 yaşındaki kayıp liseli hakkındaki ifadeler herkesi şoke etmişti. Fatih Gümüş'ün birbirini tutmayan ifadelerinin ardındna akrabalarının Cemre'yi teşhis etmesi şaşırtmıştı. Programda gözyaşı döken Fatih'in bu noktadan sonra ne yapacağı merak ediliyordu. Ayrıca ailesi de Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinin telefonunu 'Çekmiyor' diyerek kapatmıştı. Bu andan itibaren şüpheler daha da artmıştı.

müge anlı

CEMRE KORKMAZ

Nokta bilgi vermişti


Ordu'dan arayan bir izleyici Cemre ile ilgili çok önemli bir bilgiyi verdi. 5 Ekim'deki programa katılan genç kadın Cemre'nin kendisine 'Akdeniz Anemisi Taşıyıcılığı' hastalığı olduğunu söylediğini açıkladı. Bu anla birlikte her şey değişti. Anne, bunu sadece iki kişinin bildiğini belirterek belirleyici bir nokta olabileceğine dikkat çekmişti. Hasan Kalkan ile ilgili araştırmanın da sürdüğü programda gözler yine Esma Yılmaz'ın üzerindeydi. Çelişkili ifadeler sonrasında baskı daha da artmıştı Esma Hanım'a.

cemre korkmaz

Cemre Korkmaz bulundu!


48 günlük esaret sona erdi. Gözü yaşlı anne ve baba Cemre Korkmaz'a kavuştu. Müge Anlı ile ekibinin araştırmaları sonucunda Fatih Gümüş'ün avukatı Cemre Korkmaz'ı Küçükçekmece Çocuk Büro Amirliği'ne teslim etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Ekim 2018 Pazartesi Yayını | Cemre Korkmaz 48 gün sonra bulundu


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.