Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Kasım Perşembe izle | 3 katil aranıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Kasım Perşembe izle | 3 katil aranıyor!
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde 3 ayrı olayın katili veya katilleri aranıyor. Türkiye gündemini sarsan olaylarla ekranlarımıza konuk olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler yaşandı? İşte detaylar...

Hafta içi her gün ATV ekranlarından Türkiye ve dünyaya seslenerek işlediği olayları çözüme kavuşturmak için çabalayan Müge Anlı bugünkü yayınında da kritik noktalara değinecek. Bilindiği üzere elde iki olay vardı. Bunlar neydi? Birisi Nazmiye Oruçoğlu'nun cansız bulunan bedeninin ardından kimin öldürdüğünün araştırılması diğeri de Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçiliği yapan Murat Tekin'in metruk bir binada taşıdığı tüple birlikte intihar ettiği veya etti süsü verilerek öldürülmesiydi. Dün bu iki konuya bir de Emine Çilköse eklendi. 50 yaşındaki kadın öldürüldü mü yoksa kayıp mı? Emine Çilköse'yi kim öldürdü? 8 Kasım Müge Anlı izle

77 gün sonra cesedi bulundu
Bilindiği üzere Aydın'da elinde bir çanta alarak çıkan ve sonrasında kendisinden haber alınamayan temizlik işçisi Murat Tekin'in dün yayınlanan son bölümde cansız bedeninin bulunduğu açıklanmıştı. Ailesi ve yakınlarının gözyaşı döktüğü genç adamla ilgili olarak sorular sorulmaya başlandı. Murat Tekin'i kim öldürdü? Daha önce dile getirildiği gibi Tekin tehdit ve takip edildiğini bir arkadaşına anlatmış, aradan zaman geçmesine rağmen bu tedirginliği üzerinden atamamıştı. Ayrıca Murat Tekin'in eşcinsel birlikteliği bulunduğu ve erkek sevgilisi olduğu iddia edilmişti. Son olarak da sosyal medya cinayetine kurban gidip gitmediği tartışılmıştı. Eşi ile zaman zaman problemler yaşadığı da yayında anlatılan Murat Tekin'in bedenine ait ilk yorumlar ise yakın zamanda öldürülüp metruk binaya bırakıldığı yönünde. Her tarafı açık olan ve işle bir caddede bulunan binadan bu zamana kadar koku geleceği ve cesedin bulunacağına dair kanaat getirildi.

murat tekin

Nazmiye Oruçoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 2 tutuklama
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü? sorusunun yanıtı olarak flaş bir gelişme yaşandı. Dün savcılığa sevk edilen eski eş Yüksel Bey ve arkadaşı Erhan Bey tutuklandı. Ayrıca Nazmiye Oruçoğlu'nun gözaltına alınan oğlu Serhat Bey idari kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Müge Anlı bu üç isim hakkında gözaltı işlemi yapıldığını ve itiraf beklendiğini dile getirmişti. Muhtemelen itiraf gelmedi ve savcı tutuklama kararını verdi.

emine çilköse

Emine Çilköse doğranıp öldürüldü mü?
Müge Anlı ile Tatlı Sert dün akla hayale gelmeyecek bir konuyu daha işledi. Başarılı sunucunun programına konuk olan Döne Yurdusev ablasının Adana'dan Kahramanmaraş'a gelene kadar 4-5 kişinin tecavüzüne uğradığını, yeğeni tarafından da kendisine öldürülüp çöpe attığını söylediği iddiasıyla stüdyodaydı. 8 aydır ablasından haber alamayan genç kadının acısı dinecek mi? Emine Çilköse nerede?

müge anlı kimdir?

nazmiye oruçoğlu'nu kim öldürdü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.