Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ekim 2018 Salı Yayını | Hasan Kalkan miras yüzünden mi öldürüldü

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ekim 2018 Salı Yayını | Hasan Kalkan miras yüzünden mi öldürüldü
Atv'de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümü başladı. Hasan Kalkan'ın cinayete mi kurban gittiği yoksa kayıp mı olduğu konusundaki araştırmalar ve iki cinayet konusu daha işlendi. Programın 9 Ekim Salı yayını izleme linki de haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin gündem belirleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert Cemre Korkmaz'ın 48 gün sonra bulunmasıyla bambaşka bir hale geldi. Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın bir olayı daha mutlu sonla bitirmesi tüm ilgiyi programa çekti. Sabah kuşağının en çok izlenen programı olan ve prime time kuşağı yapımlarına da kafa tutan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni bölümüne dair tüm detaylar haberimizde bulunuyor. Hasan Kalkan'ın Trabzon'daki akıbeti araştırılmaya devam edildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün Emirkan ve Emir Baran'ın nerede olduğunu araştırması ile başladı. Baba cezaevinden çıktıktan sonra oğullarının süper market önüne bırakıldığını öğrenmiş. 2013  tarihinde evlenen baba eşinin iftirası sonrasında 4 yıl hapiste yatıyor ve ardından önce karakola terk edildiği söylenen ikizlerin gerçekte süper markete bırakılmalarıymış. Karı kocanın kullandığı uyuşturucu sebebiyle çocukların harap olduğunu belirten baba ikizlerini bulmak istiyor. Halil Serhuş şimdiki eşiyle birlikte bir önceki evliliğinden çocukları için stüdyoya geldi. Babaya çocukların Emirkan Yıldız ve Baran Yıldız olarak evlatlık verildiğinin iddia edildiğini söyledi. Müge Anlı hiçbir kurumun bilgi vermediğini ancak mahkeme kararında da böyle bir kayıt olmadığı ve nerede olduğunun bilinmediği dile getirildi.

cemre korkmaz bulundu

CEMRE KORKMAZ


Müge Anlı uyardı


Konu hakkında yorumlarını açıklayan Müge Anlı, canlı yayında Halil Bey'den 'kusura bakma' diyerek şunları söyledi; 'Aileler çocuklarını kaybetmek ve üzülmemek adına isim vermeyebilirler, arayabilirler. Eğer ben ararlarsa direkt Halil'in numarasını veririm'. Ardından program yetkilileri de bir aile üzerinde sürekli telefon aldık ama çocukların alınma tarihi ve isimleri de farklıymış denildi.
 


Hasan Kalkan miras yüzünden mi öldürüldü?


Trabzon'da 95 yaşındaki Hasan Kalkan konusunda hala sonuca ulaşılamadı. Esma Yılmaz'ın şüpheli konumda olduğu olayla ilgili olarak miras şüphesi de var. Hasan Kalkan'ın evlenmesi sebebiyle eşine kalacak olan mirasın paylaşımı konusunda cinayet işlenebilme ihtimali de programda değerlendirilmeye devam ediyor. Kayıp mı olduğu yoksa öldürüldüğü hakkında araştırmaların yoğun bir şekilde sürdüğü Hasan Kalkan ile yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Ekim 2018 Salı Yayını | İkizler nerede? Hasan Korkmaz miras yüzünden mi öldürüldü?


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.