Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! 14 Kasım Çarşamba canlı yayında neler yaşandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! 14 Kasım Çarşamba canlı yayında neler yaşandı
Türkiye'nin en çok konuşulan gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün neler yaşandı? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın son bölümde işlediği konular, günün özeti ve salı gününün yansımaları burada. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert izle! 14 Kasım Çarşamba yayını.

Müge Anlı izle! Türkiye'nin ilgi ve sabırsızlıkla izlediği müthiş program bugün de dopdolu içeriği ile karşımızda. Başarılı gazeteci Müge Anlı'nın tüm olayları bütün çıplaklığıyla önümüze serdiği yayın için yine binlerce kişi televizyon, cep telefonu, bilgisayar veya tabletin başına geçti. En son bölümde şoke eden gerçekler vardı. Neydi bu gerçekler? Cuma günü kendisini dolandırdığı iddia ettiği iki kişi için stüdyoya gelen 62 yaşındaki emekli öğretmen Kübra Budak'ın sosyal medya görüşmeleriydi. Program ekibinin profilini kapatmasına rağmen uyarılara uymayan Budak, Facebook hesabını tekrardan aktif etti. Bu hesap üzerinden 62 yaşındaki kadına sürekli olarak mesaj atılıyor. Bu gelişmelere karşı kayıtsız kalmayacağı ve cevap vermesi yönünde beklentiler olan Kübra Hanım eleştirilerin de hedefi olmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert 14 Kasım Çarşamba canlı yayın izle tüm programın özeti bu sayfada.

kübra budak

Yayının en can alıcı noktası ise Kübra Budak uygunsuz fotoğrafları oldu. Kübra Hanım'ın tanımadığı insanlarla Facebook üzerinden görüşmesi başlığı ile başlayan eleştirilerde Serkan Bey'in iddiası herkesi şoke etti. 62 yaşındaki emekli öğretmenin uygunsuz fotoğraflarını başkalarına gönderdiğini ve kendisine şantaj yapıldığını öne süren Serkan Bey'e karşılık veren Kübra Hanım, Serkan Bey'in yeni numarası olarak verdiği numaraya kendisi istediği için gönderdiğini açıkladı. Bu fotoğraf konusu günün en çarpıcı noktasıydı. Bugün de bu başlık altında incelemelerin devam etmesi bekleniyor. Ayrıca Avukat Rahmi Bey'in sert tepkisi vardı Kübra Hanım'a. Geçirdiği ameliyat sonrası programa geri dönen ünlü avukat formundan bir şey kaybetmediğini gösterdi. Mesleğindeki başarıyı bir kez daha ortaya koyan Rahmi Özkan önemli tespitlerde bulundu.

sevgi vurkun


KÜBRA BUDAK

kübra budak
 

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

emine çilköse


ATV TARİHÇESİ

Genç kuşağın çocukluk çağından beri gayet iyi bildiği, Türkiye’nin önde gelen kanallarından olan ATV, 12 Temmuz 1993 yılında test yayınına başlayarak kurulmuştur. Kanal, normal yayın hayatına ise birkaç ay sonra; 9 Eylül 1993 yılında başlamıştır. ATV’nin kurucusu Dinç Bilgin olsa da; günümüze gelinceye kadar sık sık el değiştirmiş ve çeşitli değişikliklere uğramıştır.

Aslına bakarsak; en başta ATV’nin kuruluşuna öncü olan üç grup vardı. Dinç Bilgin (Bilgin Grubu), Hüznü Özyeğin (Fiba) ve Mehmet Emin Karamehmet (Çukurova Grubu).. Bu üç oluşumun meydana getirdiği Satel adlı şirket ile ATV’nin kuruluşu gerçekleştirilmiştir. Fakat daha sonra Özyeğin; hisselerini iki ortağa devrederek ATV’den ayrıldı. Çünkü tüm zamanını ve enerjisini Finansbank’ın büyümesine vermek istiyordu. Böylece Satel grubunu Bilgin ve Çukurova olmak üzere iki grup yönetmeye başladı. İlerleyen zamanda bu iki grup arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar sonucunda Dinç Bilgin bir şekilde ATV’de kontrolü eline aldı, tüm isim haklarını Merkez Yayıncılık’a devretti ve kanal bu şekilde yayın hayatına devam etti.

2002 yılında ise kanal Ciner Grubu’na devredilmiş ve yayın hayatına bu şekilde devam etmiştir. 2007 yılında da Çalık Holding’in şirketlerinden biri olan Turkuvaz AŞ’ye satılmıştır. Sabah gazetesi ile sürekli aynı kaderi paylaşan ATV’nin bu gazeteyle aynı sahipleri olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Diziler dışında ATV; “Kim Milyoner Olmak İster?”, “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, “Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” gibi programlarla da izleyicisine hizmet etmiştir. Ayrıca son birkaç yıldır Ramazan ayında Nihar Hatipoğlu’nun iftar ve sahur programlarının yayınlanmasıyla da kanal değerini ve izlenme oranını epey arttırmıştır..:)

Yeni dizilerden ve programlardan arta kalan vakitlerde ise Adanalı, Alemin Kralı, Yahşi Cazibe ve Bugünün Saraylısı adlı dizilerin tekrar bölümleri yayınlanmaktadır.

Yayına başlamasından günümze kadar ATV’de toplam 270 cıvarında dizi yayınlanmıştır. (Bitirilen ve yarım kalanlar beraber) . 70’ten fazla da yarışma ve komedi programı da bu kanalda emek vermiştir.

2015 yılına geldiğimizde ATV; Turkuvaz Medya Grubu’nun himayesinde Türkiye, Azerbaycan, Avustralya, Romanya, ABD ve birçok Avrupa bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Genel merkezi Beşiktaş’tadır. ATV Avrupa, a Haber, a Spor, Minika çocuk, Minika Go gibi kanallarla farklı kitlelere hitaben de yayın yapmaktadır.

müge anlı kimdir?

ATV frekansı:

–Türksat 4A: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–DFH network: 1. Kanal

–Türksat TKGS: 2. Kanal (HD), 670. Kanal (SD)

–D-Smart: 25. Kanal (SD/HD)

–Digitürk: 25. Kanal (SD), 325. Kanal (HD)

–Filbox: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–Kablo TV: S 7 (SD)

Teledünya: 7. Kanal (SD), 24. Kanal (SD)

Merkez ATV, Merkez Yayın Holding A.Ş. tarafından görsel medya sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2002 yılında kurulmuştur. Şirketin sermayesinin tamamı kurucu şirkete aittir.

ATV televizyonu, ülkemizde sürdürmüş olduğu seviyeli, ilkeli, tarafsız, saygılı ve tüm aile bireylerini hedef alan yayıncılık politikası ile en çok izlenen TV kanalı olmuştur.

Pek çok ilklerin adresi olan ATV, Türk televizyon tarihine "Kaliteden ödün vermeden zirvedeyiz" sloganıyla paralel yayıncılık anlayışıyla ve yarattığı trendlerle damgasını vurmuştur. Bugüne kadar ulaşılan en yüksek reytingli dizilerin çoğu ATV'nin imzasını taşımaktadır.

Kaliteli çizgisinden ödün vermeyen ATV'nin amacı sansasyonel değil, kalıcı ve nitelikli reyting olmuştur. 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla Avrupa'nın sayılı büyük stüdyolarından birine sahip olan ATV, nitelikli kadroları, başarılı yönetimi, yaratıcılığı, çağdaş, batıya dönük yüzü, kalitesi, değişmeyen felsefesi, yüksek izlenme ve reklam taşıma kapasitesi ile sektörün lideri konumundadır.

ATV Televizyonu, karasal vericiler, Kablolu TV ve digital platformlar vasıtası ile Türkiye nüfusunun %99'una, doğrudan uydu yayınları ve antenler yardımıyla da tüm Avrupa'ya, Kuzey Afrika'ya, Avustralya'ya, Amerika'ya ve Türki Cumhuriyetleri'ne erişim sağlamaktadır.

Merkez ATV, faaliyetlerini İstanbul Balmumcu'daki tesislerinden ve yatırımına 2003 yılının başında başlayıp tamamladığı İstanbul Sefaköy'de yer alan ve en büyüğü 1.720 metrekare olan toplam 12 stüdyonun, kontrol odalarının ve çalışma ofislerinin de yer aldığı medya kompleksinde yürütmektedir.

Merkez ATV sahibi olduğu Radio City markası ile yayıncılık yapan radyo kanalının faaliyetlerini de yürütmektedir.

Müge Anlı canlı yayında ekip arkadaşı Ercan Akbıyık’tan gelen üzücü haberi paylaştı. Yıllardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kameramanlık yapan Ercan Akbıyık'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Evli ve yeni çocuğu olan Ercan Akbıyık, ilk gelen bilgilere göre dün akşam saatlerinde kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.