Müge Anlı İle Tatlı Sert Selcen Hadimli Ümit Bey'e 415 bin lira kaptırdı!

Müge Anlı İle Tatlı Sert Selcen Hadimli Ümit Bey'e 415 bin lira kaptırdı!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son dosyalarından biri yine internet oldu. Antalya'da internet vasıtasıyla tanışan ve ilk günden itibaren kendisiyle evlenmek istediğini söyleyen Ümit Bey'e 415-420 bin kaptıran Selcen Hadimli, mağdur olduğunu ve parasını istediğini açıkladı.

Türkiye'yi sarsan dosyalarla milyonlara ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümüne katılan Selcen Hadimli, herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. İnternet üzerinden tanıştığı Ümit Bey'in kendisiyle evlenmek istediğini belirtip yakınlaştığını ve iş kurma bahanesi ile de 415 bin lira kaptırdığını duyurdu. Diğer yandan da Ümit Bey de yayına bağlanarak parayı yediğini ve gezdiğini söyledi.  Ayrıca Ümit Bey'in evli olduğunu öğrendiğini anlattı.
 


"ÖDEMEYECEĞİM DEMİYORUM"

Canlı yayına bağlanan Ümit bey, Hadimli’nin söylediklerinin çoğunun yalan olduğunu belirterek, “Evlilik konusu daha önce hiç geçmedi. Daha sonra öğrendi. Borç aldığımı inkar etmiyorum. Arkadaşımdı ondan istedim. Benim kimseyi dolandırdığım yok. Benden hiç bir şey yokken uzaklaştırma alana kadar her şeyini ödüyordum. Kredilerini de ödüyordum. Dekontlarıyla vardır. Hangisi aksamış. 3 hafta önce uzaklaştırma aldıktan sonra ben herseye kestim. Yine söylüyorum ödemeyeceğim demiyorum. Selcen hanıma 415-420 bin lira borcum var. Ben suanda her yerde rezil olmuş durumdayım. İş yapamayacak duruma geliyorum. Ben zaten borcumu ödeyeyeceğim. Ödeme garantim sözüm olacak.” ifadelerini kullandı.


PARALARI BAŞKA KADINLARLA YEDİ

Hadimli, ilk olarak birikimi olan 40 bin lirayı verdiğini ancak iş kurmak için yeterli olmayacağı yanıtını alınca 3 ayrı bankadan 160 bin lira kredi çektiğini belirterek, “Paraları alarak Bodrum’a gittim. Çekilen kredinin 80 bin lirasını ödedim. Sonra 400 bin liralık evini acilen 295 bin liraya sattım ve gönderdim. Yat malzemeleri işi yapacağını söyledi. ‘Şirket kuruyoruz seni ortak yapacağız’ dedi. ‘Kendi üzerime yapmayacağım senin üzerine yapacağım’ dedi. Sonra pandami dönemi girdi. Görüşemedik bu arada bu paralara başka şekilde kullanarak bitirdi. Başka kadınlarla yedi. Halen Bodrum’da yemeye devam ediyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.