Müge Anlı ile Tatlı Sert'te tarihi gün! Gazi Akbıyık cinayetinde karar günü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te tarihi gün! Gazi Akbıyık cinayetinde karar günü!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçen sezon işlenen Gazi Akbıyık cinayetine ilişkin davada bugün karar duruşması olması bekleniyor. Gazi Akbıyık'ı öldürdüğünü itiraf eden kızı ceza alacak mı? İşte detaylar...

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında annesini korumak adına babasını öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden genç kız, cezaevine girdi. O günden sonra 5 Eylül'e ertelenen duruşması öncesi Müge Anlı'ya mektup yazdı. Hayata dair planlarından bahsetti. Tahliye olmak istediğini belirtti. Bugün ise karar duruşması olması bekleniyor.

Beni en çok etkileyen olay!
Söylediği her sözle Müge Anlı'yı canlı yayında darmadağın eden ve Türkiye'ye gözyaşı döktüren genç kızın durumunu "Bugüne kadar en çok etkileyen hangisi diye sorsalar karar veremezdim ama bu olaydan sonra kesinlikle farklı" dedi. İtirafçı genç kızın serbest kalmasını dilediğini belirten Anlı yine duygulandı.

abdullah gazi akbıyık

abdullah gazi akbıyık

Olayın geçmişi
Abdullah Gazi Akbıyık'ın kızı; 'Annemi kadından saymıyordu. Eve sevgililerini getiriyordu. Kızı yaşındaki insanlarla ilişki yaşıyordu. Şikayette bulunduk. Yurtta kalırım dedim. Daha sonra adresimizi buldu. Şiddet de uyguladı. Anneme çok dedim git hayatını kurtar diye. Ama bizim yüzümüzden belini büktü. Annemi zayıf olarak görüyordu. Bazen ona kızıyordum, bazen de hak veriyordum. Bize laf ettirmemeye çalışıyordu. 6.5 sene boyunca hapisteydi. İzne çıkınca bize saldırıyordu.' dedi.

Sabaha kadar yaktık
Babasının zorla senet imzalatmak istediğini belirten kızı; "Alkollü şekilde eve geldi babam. Arkadaşlarıyla içmiş. Annem de niye içtin diye sordu. Senet çıkardı. Annem imzalamak istedi. Vurdu anneme. Annem de imzalamak zorunda kaldı. Kavga devam etti. Araya ben girdim. Silah birden patladı. Silah babamın elindeydi. Kime geldiğini anlayamadım. Babam birden yığıldı. Sonra öldüğünü anladık. Kimden çıktığı belli değil. Anlamadık ilk başta ama babam ah deyince baktım öldü. Kardeşim odasındaydı. Babama yapma dedim ama dinlemedi. Bana da vurdu. Annemle birlikte kardeşimi de aldık. Ekmek yapılan yer vardı. Orada yaktık. Sabaha kadar yandı. Kardeşime annemin vurduğunu söyledik. Annei korumak isterken oldu bunlar. O benim için dünyalara bedel" ifadelerini kullandı.

Güncelleme: Mahkemeden karar çıktı. Genç kız serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.