Müge Anlı'nın aradığı Meral Polat nerede?

Müge Anlı'nın aradığı Meral Polat nerede?
Müge Anlı'nın kayıp dosyalarına eklenen Meral Polat'ın nerede olduğu araştırılıyor. Erkek arkadaşının yanına giden Meral Polat'ın başına ne geldi? işte detaylar...

Türkiye'de çözüme kavuşturduğu kayıp olaylarıyla dikkat çeken Müge Anlı yeni bir dosya ile karşımıza çıktı. İki gündür Adana'dan İzmir'e giden Meral Polat'tan günlerdir haber alınamıyor. Annesi ve ablasının gözyaşı dökerek aradığı ve bulunmasını istediği genç kadın öldürüldü mü? 28 Kasım Çarşamba günü ele alınan gelişmeler haberimizde.

İki çocuk annesi Meral Polat yaşadığı şehirden erkek arkadaşının bulunduğu İzmir'e gitti. Hüseyin Bey ile birlikte kalmaya başlayan Meral Polat'ın akıbeti merak ediliyor. Hüseyin Bey dün yayına bağlanarak bir takım ifadeler kullandı. Kendisiyle dükkanda birlikte kaldığını ve Meral Polat'ın kameranın fişini çektiğini söyledi. Anne ve abla bu duruma inanmadı ve Hüseyin Bey'in yerini bildiğini ifade etti.

MERAL POLAT MÜGE ANLI

Hüseyin Bey ile görüşen bir kadın da yayına bağlandı. Çarpık ilişkileri bulunduğunu öne süren genç kadın, bulunduğu semti değiştirdiğini de açıkladı. Ayrıca Hüseyin Bey'in küçük bir teknesinin olduğunu ve burada da bir veya iki kişiyle tartıştığını söylemiş. Meral Polat nerede? sorusuna yanıt aranan bölümde yayına bağlanan kadın Hüseyin Bey'in eşinin attığı mesajları da ekibe gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.