Müge Anlı'nın programında çocuk istismarı yüzsüzlüğü!

Müge Anlı'nın programında çocuk istismarı yüzsüzlüğü!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar herkesi şoke etti. 14 yaşındaki Sevil Gezer ile birlikte olan Uğur Dişçi; 'Devletten gelen cezaya razıyım' dedi.

Türkiye'nin gündemine oturan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün flaş bir olay yaşandı. 21 gün önce kaçırılan Sevil Gezer'i ve onu aramak için çıktığında öldürülen eşinin katilini bulmak için stüdyoya gelen acılı anne/eşi bir kez daha gözyaşı döktü. Aycan Gezer kızı ile bugün telefonda görüştü. Kızının geri dönmesini isteyen annesine Uğur Dişçi'yi çok sevdiğini ve ayrılmayı kabul etmediğini söyleyen Sevil Gezer, stüdyoya gelmesi halinde kan dökülebileceğini anlattı.

Sevil Gezer ayrıca Müge Anlı'nın 'Kızım sen 14 yaşındasın. Babanın katili olduğu iddia edilen bir ailenin bireyi ile hayat sürdürmeyi normal karşılıyor musun?' diye sordu. Cevap olumsuzdu. Ardından Uğur Dişçi yayına bağlandı. Dişçi 14 yaşındaki bir çocuğun evde bulunması sebebiyle zaten suç işledikleri belirtildi ama şok bir yanıt geldi. Cezaya razı olduğunu söyleyen Dişçi herkesi şaşırttı. 

Telefon görüşmesi sırasında Dişçi ailesinin baskısı sebebiyle konuşamayan küçük kızın annesi, dönmesini ve sevgi istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.