Müge Anlı tekerlekli sandalyelerle umut oluyor

Müge Anlı tekerlekli sandalyelerle umut oluyor
Müge Anlı sunduğu Tatlı Sert programıyla başarıdan başarıya koşarken sosyal yardımlar yapmayı da ihmal etmiyor. İhtiyaç sahiplerine akülü sandalyeler gönderen başarılı gazeteci, Türkiye'nin birçok noktasındaki vatandaşlara umut kaynağı oluyor.

Sunduğu her programda yardımlaşmanın önemini vurgulayan, hayvanlar için oluşturduğu platformlardan bahseden ve hasta/yaşlılar için gönderilen elektrikli sandalyelere ihtiyaç olduğunu dile getiren Müge Anlı'nın ekibi de harıl harıl çalışıyor. Son olarak İstanbul Avcılar ve Bayrampaşa'da iki aile elektrikli sandalye sahibi oldu. Programa katkıda bulunan birçok yardım sever vasıtasıyla gerçekleşen bu organizasyonlar için adeta yağmur gibi talep var.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının en önemli noktalarından biri de yardım kampanyaları. Bugüne kadar Arakan'da adeta mahalle kuran, çocuklara yardımlarda bulunan, kırtasiye malzemeleri temin eden ve daha akla gelebilecek pek çok organizasyonuna imza atan Müge Anlı bugün de yayına akülü sandalye yardımıyla başladı. Türkiye'nin birçok iline götürülen sandalyeler muhtaç kişilerle buluştu.

müge anlı sandalye yardımı

Müge Anlı ile Tatlı Sert akülü sandalye yardımı nasıl yapılır?
ATV'de yayınlanan program vasıtasıyla yaşlı veya hasta kişilere temin edilen akülü sandalyeler için yardım sever kişiler de nasıl ulaşacaklarını araştırıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Akülü sandalye masrafları için internet üzerinde pek çok fiyat yer almaktadır. Herhangi bir ücret belirlemek güç.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.