Müge Anlı'yı çileden çıkaran hayvan haczi

Müge Anlı'yı çileden çıkaran hayvan haczi
Müge Anlı haftanın son programında önemli bir konuyu ele aldı. Borç sebebiyle haczedilen Duman'ın avukatlarını konuk alan güzel sunucu, tartışmalar esnasında sinirlerine hakim olamadı.

Hayvanlar hakkındaki yayınlarıyla adından söz ettiren Müge Anlı bugün üç avukatla birlikte Duman'ı stüdyoda ağırladı. Bir iş adamının borcu nedeniyle Avukat Fatih Dönmez ve icra memurlarının Duman'ı haciz etmek istediklerini belirten İlayda Karapür, Cihan Cem Sakarya ve Kadriye Güçlü Sakarya, canlı yayında tartıştı.

Müge Anlı zaman zaman kestiği tartışmalarda çarpıcı bir yorumda bulundu. Anlı; 'Onlar için katil olabilirim. Ya ölürüm ya öldürürüm.' ifadelerini kullanarak ne kadar büyük hayvan sevgisi olduğunu ortaya koydu. Ayrıca Fatih Dönmez'e de hukukun vicdandan daha mı üstün olduğunu sorarak stüdyodaki izleyicilerden alkış aldı.

Müge Anlı daha sonra Duman için belirlenen fiyatı ödemek ve sahibine vermek istediğini açıkladı

Duygusal şiddet!
Hayvanların alıştıkları ortamların haricinde bir yere götürülmesi ve kişilere teslim edilmesi konusunda açıklamada bulunan Kadriye Güçlü Sakarya; 'Bunun adı duygusal ve psikolojik şiddettir' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.