Müge Anlı'da pedofili olayı! 15 yaşındaki Zeynep Yılmaz hamile

Müge Anlı'da pedofili olayı! 15 yaşındaki Zeynep Yılmaz hamile
İstanbul Esenyurt'ta hamile olduğunu öğrenen 15 yaşındaki Zeynep Yılmaz evinden ayrıldı. Zehra Hanım'ın evinde kaldığı öğrenilen genç kız için Çilem Öztürk stüdyoya geldi ve Müge Anlı'dan yardım istedi.

Pedofili gündeminin tartışıldığı Türkiye'de bir olay daha herkesi şoke etti. Çilem Hanım kızı Zeynep Yılmaz'ın hamile olup bir de uyuşturucu kullandığını açıkladı. 20 Mayıs'tan bu yana haber alınamayan genç kızın akıbeti merak ediliyor. Zehra Hanım ilk etapta bağlandığı yayına dah sonra katılmadı. Çocuklarına iftira atılmasından korktuğunu söylediği iddia edilen Zehre hanım'a karşılık olarak Çilem Hanım kızının getirilmesini istiyor.

Çocuğu doğurmak istiyor
Çilem Öztürk yayında kızının çocuğunu doğurmak istediğini ve hamileliğine vesile olan kişiyi de çok sevdiğini dile getirdi. Baba da kızını Silivri'de arayacak.

Pedofili nedir?
The American Psychiatric Association's Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV); pedofiliyi; en az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüleyici istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlıyor. Çoğu vakada, pedofili, en az 16 yaşında ve çocuktan en az 5 yaş büyük olmayı içerir. Pedofil bireyler, kendilerinden küçük çocuklara dair cinsel istismar dürtüsünü barındırırlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.