Muhteşem Kraliçe 50. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Ağustos Pazartesi

Muhteşem Kraliçe 50. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Ağustos Pazartesi
TRT 1'in Kore dizisi Muhteşem Kraliçe'nin 19 Ağustos Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 49. bölüm özeti yayınlandı. İzleyicilerinin büyük bir heyecanla takip ettiği diziye dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Muhteşem Kraliçe'nin son bölümü hakkındaki her şey bu sayfada.

Hafta içi her gün yayınlandığı bölümle gündeme oturan Muhteşem Kraliçe'nin binlerce izleyicisi bulunuyor. Kore dizisi izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yapımların başında gelen Muhteşem Kraliçe'nin 50. bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek. Tüm detayları ile sizlere sunduğumuz özet yazısında diziye dair bilgileri elde edebilirsiniz.

Muhteşem Kraliçe 50. bölüm özeti

Mi-sil, beraberindekilere Bi-dam'ın oğlu olduğunu açıklar. Bi-dam ise Duk Man'a Mi-sil ile aralarında hiçbir ilişki olmadığını söyler. Prenses, Bi-dam'ın kendisine yalan söylediğini anlamıştır.

Prenses Duk Man, Mi-sil ile anlaşabilmek için onunla görüşme ayarlamak ister. Bu iş için Bi-dam'a görev verir. Mi-sil ile Prenses Duk Man bir araya gelirler. Fakat Mi-sil, Duk Man'a katılmak istemediğini açıklar. Bi-dam, Mi-sil ile özel olarak görüşerek kabul etmesini söylese de Mi-sil kararından vazgeçmeyecektir.

Daeya kalesi ırmaklarındaki suyun kesildiği ve suların zehirlendiği söylentisi ile Duk Man, kalede olumsuz bir hava yaratmayı başarır. Mi-sil'e yardımcı olmak isteyen sınırdaki bir kale komutanı yola çıkmıştır. Mi-sil onun geri dönmesini isteyecektir. Prenses Duk Man kaleye saldırmak için ordularını hazırlamıştır.

Yanındakiler, neden orduyu geri gönderdiğini sorar. Mi-sil, artık tüm bu olanlara bir son vermek istediğini açıklar. Sokam kalesindeki muhafızların geri döndüğünü öğrenen Duk Man ve Bi-dam, onun kendini öldürmüş olabileceğini düşünürler. Bi-dam oraya gittiğinde kalede beyaz bayraklar dalgalanmaya başlar.

Duk Man yola çıktığında kale kapısını Seol-won açar ve prensese bağlılıklarını bildirir. Mi-sil'in kendisiyle görüşmek istediğini söyler. Bi-dam ondan önce gitmiştir. Duk Man oraya ulaştığında Mi-sil son nefesini verir. 


lee yo-won

Muhteşem Kraliçe Oyuncuları
Kraliçe Seondeok (Lee Yo-Won)
Mi-Sil (Ko Hyun-Jung)
Prenses Cheon-Myeong ( Park Ye-Jin)
Kim Yu-Sin (Uhm Tae-Woong)
Bi-Dam (Kim Nam-Gil)
Ma-Ya (Yun Yoo-Sun)
Munno (Jung Ho-Bin)
Kral Jin heung (Lee Soon-Jae)
Mi-Saeng(Jung Woong-In)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.