Muhteşem Kraliçe 51. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ağustos Salı

Muhteşem Kraliçe 51. bölüm özeti ve fragmanı - 20 Ağustos Salı
TRT 1'in Kore dizisi Muhteşem Kraliçe'nin 20 Ağustos Salı günü ekranlara gelecek olan 51. bölüm özeti yayınlandı. İzleyicilerinin büyük bir heyecanla takip ettiği diziye dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Muhteşem Kraliçe'nin son bölümü hakkındaki her şey bu sayfada.

Hafta içi her gün yayınlandığı bölümle gündeme oturan Muhteşem Kraliçe'nin binlerce izleyicisi bulunuyor. Kore dizisi izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yapımların başında gelen Muhteşem Kraliçe'nin 51. bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek. Tüm detayları ile sizlere sunduğumuz özet yazısında diziye dair bilgileri elde edebilirsiniz.

Muhteşem Kraliçe 51. bölüm özeti

Mi-sil kendi yaşamına son vermiştir. Yanındakilere de prensese itaat etme emri vermiştir. Prenses Mi-sil'i görmeye gittiğinde Bi-dam içeride onun için gözyaşı döküyordur. Oradan çıkan Bi-dam hızla uzaklaşır. Yu-sin ve Duk Man peşinden giderler. Duk Man, Bi-dam'a yalan söylediğini söyler ve gerçekleri anlatmasını ister. Bi-dam, Mi-sil'in annesi olduğunu ama kendisini kabul etmediğinden bahseder.

Mi-sil'in son emrine Chilsuk ve Seok-bum uymazlar. Chilsuk'un amacı Duk Man'ı öldürmektir. Bunun için Seok-bum'u yem olarak gönderir. Bu sırada Chilsuk Prensesi bulur fakat Yu-sin ve Bi-dam tarafından yaralandıktan sonra o da kendi canına kıyar.

Daeya kalesinde güvenliği sağlamak üzere konuşurlarken Majestelerinin son nefesini vermek üzere olduğu haberini alan Duk Man, saraya gider. Majesteleri burada son nefesini verir.

Duk Man, Mi-sil'in yanındakileri affeder. Seol-won, Mi-sil'in son isteğinin Bi-dam'ın yanında olmaları olduğunu yanındakilere açıklar. Ayrıca Duk Man gizli bir servis kuracağını açıklar. Mi-sil'in adamlarının da bulunacağı bu servisin başına ise Bi-dam'ı getirir.

Büyük gün gelmiştir. Prenses Duk Man artık Kraliçe olacaktır. Tören sonrasında Yu-sin, prensese sonsuz bir sadakatle her şeyini bu uğurda harcayacağını açıklarken Bi-dam ise kraliçenin kendisine hizmet edeceğini ve sahip olduğu her şeyi kendisine vereceğini düşünmektedir. 


lee yo-won

Muhteşem Kraliçe Oyuncuları
Kraliçe Seondeok (Lee Yo-Won)
Mi-Sil (Ko Hyun-Jung)
Prenses Cheon-Myeong ( Park Ye-Jin)
Kim Yu-Sin (Uhm Tae-Woong)
Bi-Dam (Kim Nam-Gil)
Ma-Ya (Yun Yoo-Sun)
Munno (Jung Ho-Bin)
Kral Jin heung (Lee Soon-Jae)
Mi-Saeng(Jung Woong-In)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.