Muhteşem Kraliçe 52. bölüm özeti ve fragmanı - 21 Ağustos Çarşamba

Muhteşem Kraliçe 52. bölüm özeti ve fragmanı - 21 Ağustos Çarşamba
TRT 1'in Kore dizisi Muhteşem Kraliçe'nin 21 Ağustos Çarşamba günü ekranlara gelecek olan 52. bölüm özeti yayınlandı. İzleyicilerinin büyük bir heyecanla takip ettiği diziye dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Muhteşem Kraliçe'nin son bölümü hakkındaki her şey bu sayfada.

Hafta içi her gün yayınlandığı bölümle gündeme oturan Muhteşem Kraliçe'nin binlerce izleyicisi bulunuyor. Kore dizisi izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yapımların başında gelen Muhteşem Kraliçe'nin 52. bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek. Tüm detayları ile sizlere sunduğumuz özet yazısında diziye dair bilgileri elde edebilirsiniz.

Muhteşem Kraliçe 52. bölüm özeti
Taç giyme töreninin ardından Kraliçe Duk Man, bakanlıklara getirdiği isimleri açıklar. Kraliçenin hedefi üç krallığı birleştirmektir. Ayrıca Kayalıları da Silla vatandaşı olarak kabul edecek, onları iyi yerlere getirecektir. Kim Yu-sin Baekje ile savaştan dönmüştür. Döndüğünde Seo-ji tutuklanmıştır. Bi-dam'ın idareci olduğu güvenlik servisi onun neden orada olduğu hakkında bilgi isteyen Yu-sin'e bunu majestelerinin emriyle yaptığını söyler. Kayalıların tutuklanmaları devam eder. En son Wyol-ya da alıkonulur. Bu durumda Yu-sin Majesteleri ile görüşür. Prenses Duk Man halen kaya direnişinin devam ettiğini söyler. Bi-dam'ın elinde artık kanıt da vardır. Onu yanına çağırır. Bi-dam, Yu-sin'in de sorgulanması gerektiğini majestelerine bildirir. 

lee yo-won

Muhteşem Kraliçe Oyuncuları
Kraliçe Seondeok (Lee Yo-Won)
Mi-Sil (Ko Hyun-Jung)
Prenses Cheon-Myeong ( Park Ye-Jin)
Kim Yu-Sin (Uhm Tae-Woong)
Bi-Dam (Kim Nam-Gil)
Ma-Ya (Yun Yoo-Sun)
Munno (Jung Ho-Bin)
Kral Jin heung (Lee Soon-Jae)
Mi-Saeng(Jung Woong-In)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.