Muhteşem Kraliçe 55. bölüm özeti ve fragmanı - 26 Ağustos Pazartesi

Muhteşem Kraliçe 55. bölüm özeti ve fragmanı - 26 Ağustos Pazartesi
TRT 1'in Kore dizisi Muhteşem Kraliçe'nin 26 Ağustos Pazartesi günü ekranlara gelecek olan 55. bölüm özeti yayınlandı. İzleyicilerinin büyük bir heyecanla takip ettiği diziye dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor. İşte Muhteşem Kraliçe'nin son bölümü hakkındaki her şey bu sayfada.

Hafta içi her gün yayınlandığı bölümle gündeme oturan Muhteşem Kraliçe'nin binlerce izleyicisi bulunuyor. Kore dizisi izlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yapımların başında gelen Muhteşem Kraliçe'nin 55. bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek. Tüm detayları ile sizlere sunduğumuz özet yazısında diziye dair bilgileri elde edebilirsiniz.

Muhteşem Kraliçe 55. bölüm özeti
Yu-sin, Daeya kalesindeki bir muhafızın kapıları açacağını ve Baekje'nin kaleyi elegeçireceğini söyler. Söylenen muhafız, Daeya kalesinde bulunmamaktadır. Herkes Yu-sin'in yalan söylediğini ve cezalandırılmayı hak ettiğini söyler. Yu-sin ise ısrarla Daeya'ya saldırılacağını. Bi-dam, Yu-sin'in hiçbir zaman yalan söylemediğinden yola çıkarak tekrar araştırır ve casusu fark eder. Fakat artık çok geçtir. Kale Baekjelilerin eline geçmiştir. Kim Seo Hyeon'un birlikleri de düşmanı geri püskürtemez. Sorebol'u korumak ve Silla'yı kurtarmak için Bi-dam, Yu-sin'in birliklerinin yeterli olacağını söyler. Fakat Yu-sin suçludur onun yerine Seol-won'u önerir. Bi-dam, majestelerini bu durumdan faydalanarak sıkıştırır. Majesteleri ise Silla'yı kurtaran kişinin yönetmeye hakkı olduğunu söyler.

lee yo-won

Muhteşem Kraliçe Oyuncuları
Kraliçe Seondeok (Lee Yo-Won)
Mi-Sil (Ko Hyun-Jung)
Prenses Cheon-Myeong ( Park Ye-Jin)
Kim Yu-Sin (Uhm Tae-Woong)
Bi-Dam (Kim Nam-Gil)
Ma-Ya (Yun Yoo-Sun)
Munno (Jung Ho-Bin)
Kral Jin heung (Lee Soon-Jae)
Mi-Saeng(Jung Woong-In)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.