Müşra ve Nehircan Çıvga nerede? İki kız kardeş kayıp

Müşra ve Nehircan Çıvga nerede? İki kız kardeş kayıp
Müge Anlı ile Tatlı Sert 17 Nisan Çarşamba canlı yayınında bir kayıp dosyası açıldı. Müşra ve Nehircan Çıvga 14 Nisan'dan beri kayıp. Müge Anlı iki kız kardeşi arıyor.

Eyüp'te oturan anne 13 ve 14 yaşındaki iki kızını arıyor. Son olarak sosyal medyadan görüştükleri Nurcan Erdoğan isimli bir kişiden 'Paranız yoksa araba göndereyim' teklifi alıyor. Ve sonrasında ortadan kayboluyorlar. Müşra ve Nehircan'ın yanısıra bir arkadaşları daha kayıp.

Yine sosyal medya!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir sosyal medya kaybı daha ele alındı. Kötü bir sonla karşılaşmaktan korkan Anlı ve ekibi iki kız kardeşin bulunması için çalışıyor. 

Olay süreci
13-14 yaşında iki kız kardeş Müşra ve Nehircan Çıvga. Balıkesir'de kaybolmuş. Babanne dedesiyle birlikte yaşıyor. Atletizm yapıyorlar. Spora gidip dönmüyorlar. Bir kız arkadşları daha kayıpmış. Nurcan diye biri ile konuşmuşlar. Paranız yoksa araba göndereyim demiş. Instagram'da konuşmuşlar. Velayetler babada. Baba cezaevinde. Anne Eyüp'te oturuyor. Genç kadın kızlarıyla çok az görüşebiliyormuş. Hat göndermesine rağmen ellerinden alınmış.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.