Mustafa Varank ve Fatih Altaylı atıştı: Bak Mustafa Efendi…

Mustafa Varank ve Fatih Altaylı atıştı: Bak Mustafa Efendi…
Kendi Youtube kanalında “TOGG alırım” diyen gazeteci Fatih Altaylı’ya Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Twitter üzerinden göndermede bulundu. Fatih Altaylı’nın yanıtı ise gecikmedi.

Daha önce de TOGG üzerinden polemiğe giren eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve gazeteci Fatih Altaylı sosyal medya üzerinden yine tartıştı.

“Yeni sponsor arayışları başlamış”

Varank, kendi YouTube kanalında verdiği bir röportajda "TOGG alırım. Bu sabah bir mühendis abimle konuştum, TOGG kullanmış bayılmış. Özellikle içi çok güzel. Ön tarafı komple led ekran. Bu kadar iyi led ekran emin olun ki Porsche’de yok. Çok şık yapmışlar. Son derece geniş, ferah, konforlu" diyen Altaylı'nın videosunu alıntılayarak "Opsiyonlu devam eden Ciner sponsorluğu yetmemiş olacak ki yeni sponsor arayışları başlamış…" dedi.

“Edepli ol”

Fatih Altaylı’nın yanıt ise gecikmedi. Varank'ın postuna yanıt veren Altaylı, "Bak Mustafa efendi. Sponsorla çakışan adam arıyorsan çevrene ve aynaya bak. Seviyen benim inemeyeceğim kadar aşağıda olduğu için bu kadarla yetin. Edepli ol" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.