Nafiye Yılmaz iki ağabeyi ve bir ablasını arıyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni dosya

Nafiye Yılmaz iki ağabeyi ve bir ablasını arıyor! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni dosya
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bir kayıp dosyası daha açıldı. Dün Tuğba Hanım'ı kardeşlerine kavuşturan Müge Anlı ve ekibi bugün de Nafiye Yılmaz için kolları sıvadı. Nafiye Yılmaz'ın iki ağabeyi ve ablası nerede? İşte detaylar...

Birbirinden çarpıcı dosyalarını tek tek mutlu sona ulaştırmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son gününde de yine bir kayıp vakası işlenmeye başlandı. Nafiye Yılmaz, ağabeyleri Murat ve Deniz Aydın ile ablası Jale Blanca Avşar'ı bulmak için geldi. Ağabeyleri ile bir anne ve babadan olan genç kadının ablası ise babasının diğer evliliğinden. Müge Anlı da bu aileyi bir araya getirmek için çalışmalara başladı.

Nafiye Hanım 40 yaşında. Bağcılar'dan programa gedli. Annesi ve babası Almanya'da evleniyor. Üç çocukları oluyor. Nafiye, Murat ve Deniz Aydın. Anne ve baba ayrılnaya karar veriyor. 1978'de annesi Nevşehir'e gidiyor izin için. Çocuklarının öldüğünü söylüyor. Almanya'ya götürmemiş. Nafiye Hanım farklı farklı söylemlerin bulunduğunu ifade edip Müge Hanm'dan yardım istedi. 

Bu sır perdesi bakalım çözülebilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.