Nagehan Alçı sordu, Bakan Süleyman Soylu güldü: Biraz tahrik edici

Nagehan Alçı sordu, Bakan Süleyman Soylu güldü: Biraz tahrik edici
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Didem Yılmaz Arslan'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Nagehan Alçı'nın sorduğu soru karşısında gülerek; "Bu biraz tahrik edici" dedi.

Türkiye'nin güdnemine oturan kayyum atamalarla birlike açıklamaları en çok merak edilen kişi olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün akşam Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı isimli programa katıldı.

Tahrik edici!
Diyarbakır, Van ve Mardin’e kayyum atanmasıyla ilgili Nagehan Alçı’nın “Daha önceki AK Parti hükümetlerinin İçişleri Bakanları Sn. Efkan Ala, Sn. Muammer Güler döneminde hiç kayyum atanmadı. Yani siz onların bu konuya yeterince duyarlı olmadığını mı düşünüyorsunuz?” diye sorması üzerine Bakan Soylu gülerek, “Bu biraz tahrik edici bir soru gibi geliyor” yanıtını verdi.

Soylu, açıklamasının devamında "Her dönemin kendine ait bir iklimi vardır. Biz S-400'ü bundan 10 sene önce alamazdık. Ancak bu dönemde alabilirdik. Biz birçok meseleyle uğraşırken bazı şeyleri yapabilme kabiliyetinde olamıyoruz. Bu bir imkan meselesidir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.