Nagehan Alçı'dan rahatsız oldu!

Nagehan Alçı'dan rahatsız oldu!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Muharrem Sarıkaya moderatörlüğünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de katıldığı programda “Geçmişe takılmamalıyız. Helalleşmenin özünde gelecek var” ifadelerini kullandı. CHP liderinin “helalleşmenin” bir strateji olmadığını dile getirmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, “Helalleşme ile hukuku karıştırdılar. Hukuk ayrı ama helalleşme biraz daha farklı. Helalleşme kucaklaşma, sevgiyi egemen kılmadır. Böyle bakmamız gerekiyor” diye konuştu.

Öte yandan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylıkları için “Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu aday olursa bu belediyeleri kaybederiz. Meclis çoğunluğumuz yok” ifadelerini kullandı. 


NİHAL BENGİSU KARACA'NIN RAHATSIZLIĞI EKRANA YANSIDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Muharrem Sarıkaya moderatörlüğünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nagehan Alçı'nın gelecek seçimlere dair sorusunu çok uzatması ise programda dikkat çekti.

Alçı soru sormak yerine yorumunu çok uzatınca Nihal Bengisu Karaca'nın Muharrem Sarıkaya'ya el kol hareketleri yaparak Alçı'dan rahatsız olduğunu belli etmesi ekrana yansıdı. Bunun üzerine araya giren Sarıkaya, "Soru neydi Nagehan" ifadelerini kullandı. O sırada Kılıçdaroğlu'nun tebessüm ettiği de görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.