Nazlı Dere'yi kim öldürdü? Müge Anlı ve ekibi seferber oldu

Nazlı Dere'yi kim öldürdü? Müge Anlı ve ekibi seferber oldu
Dün İstanbul Esenyurt'ta boğazı kesilerek öldürülen Nazlı Dere ile ilgili dosya Müge Anlı tarafından da açıldı. Aile içi bir cinayet mi ypksa farklı bir kişi mi bunu yaptı. Peki Nazlı Dere'yi kim öldürdü? Detaylar haberimizde.

Türkiye'yi şoke eden cinayette hayatını kaybeden 67 yaşındaki Nazlı Dere hakkında soruşturma başlatılırken aile Müge Anil ile Tatlı Sert'e konuk oldu. Boğazı kesilen yaşlı kadının olduğu eve bilerek geldiği şüpheleri ortaya çıkardı. Kredi çeken, altın yapan ve birçok ziynet eşyası bulunduğu iddia edilen eve kasıtlı olarak gidildiği yönünde görüşler dile getirildi. Peki Nazlı Dere'yi kim öldürdü.

Aile içi bir cinayetten şüphelenen Müge Anlı, Nazlı Hanım'ın eşi ve çocuğunuın böyle bir şeyden şüphelenmediklerini ve üzüldüklerini anlattı.

Kırmızı kapişon giyen kim?
Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibinden Gökhan Bey Esenyurt'tan son gelişmeleri aktardı. Kırmızı kapişon ve lacivert kot giyen bir kişinini kameralara takıldığını ancak yüzünün seçilemediğini belirtti. Apartaman kapısının zaman zaman açık kalması sebebiyle giriş kattaki eve bu yolla girilebileceği dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.