Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü? Son dakika bilgisi

Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü? Son dakika bilgisi
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 6 Kasım Salı günü ekranlara gelen bölümünde son olarak Cendere yolunda cesedi bulunan Nazmiye Oruçoğlu'nun katilinin bulunması konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Nazmiye Oruçoğlu'nun akıbetini araştırmayı ve katili bulma konusundaki çalışmaları sürdürüyor. Soruşturma sürüyor. 3 gözaltı işlemi yapılmıştı. Erhan Bey, Yüksel Bey ve Serhat Bey sorgusunda ne söyledi? istanbul Emniyeti tarafından sorgusuna başlanan bu 3 ismin cinayetle ilgisi bulunuyor mu?

Yüksel Bey; 'Gerçekler ortaya çıkınca herkes utanacak' açıklamasında bulunmuştu. Gözaltına alınan isimlerden biri olması cinayet hakkıdna şüpheleri de artırdı. Çünkü Nazmiye Oruçoğlu'nu en son gören isim oydu. Müge Anlı'nın ekibi sorduğu sorular ve takip ettiği gelişmelerle cinayeti aydınlatmaya çalışıyor. Ayrıca cinayeti azmettirme konusunda da soru soruldu. Yüksel Bey sessiz kaldı. Oruçoğlu ailesi Yüksel Bey'in kendilerini programa çıkmaması yönünde baskı kurduğunu iddia etmişti. Yüksel Bey bu sorulara 'hayır' dedi.

Ekipler evde araştırma yaptı. İz aradılar. Ellerinde ne gibi deliller olduğu merak ediliyordu. Bir poşetle çıktılar. Telefon, evrak ve ziynet eşyası emniyete götürüldü. O bilgi ve belgelerin cinayet soruşturmasındaki etkisi ve belirleyici rol oynayıp oynamayacağı merak ediliyor.

Gökhan Bey Gayrettepe'den programa bağlandı. Yaptığı açıklamada; "Gözaltına alınan 3 kişinin savcılığa sevk edilmesi bekleniyor. İtiraf gelmesi yönünde beklentiler var. 24 saat daha gözaltında bulunma durumları mevcut. Üç kişideki soğukkanlılılarını devam ettiriyorlar. Cinayetle ilgilerinin bulunmadığını belirttiler. Emniyet seferber olmuş durumdalar." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.