Nazmiye Oruçoğlu'nun katilleri bulundu mu? 2 kişi tutuklandı!

Nazmiye Oruçoğlu'nun katilleri bulundu mu? 2 kişi tutuklandı!
Son olarak yaşadığı Esenyurt'taki evinden çıkan Nazmiye Oruçoğlu'nun 50. gününde Cendere Yolu'nda cesedi bulunmuş ve DNA testi sonucunun açıklanmasının ardından da 3 gözaltı yapılmıştı. 2 kişi bugün tutuklandı. Peki Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü?

Türkiye'nin gündemine Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan dosya ile giren Nazmiye Oruçoğlu hakkında yapılan titiz çalışmalar her geçen an biraz daha sona doğru gidiyor. Cendere Yolu'nda bulunan bir kadın cesedi sonrasında açıklanan DNA testi sonucuyla öldürüldüğü kesinleşen Oruçoğlu'nun akıbeti ve bu olay kimin ya da kimlerin yaptığı öğrenilmek isteniyordu. Eski eş Yüksel Bey, oğul Serhat Bey ve Yüksel Bey'in arkadaşı Erhan Bey sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltı işlemleri yapılmıştı. Haklarında verilecek olan karar da merakla bekleniyordu. Ve o an geldi.

Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü?
Müge Anlı'nın program ekibi bu olayın her anını büyük bir dikkatle takip ediyor. Emniyette sorguları başlayan üç kişi soğuk kanlılıklarını korudu. Beklenen itiraflar gelmeyince emniyetten savcılığa sevk edildiler. Burada savcı iki kişi için tutuklama kararı çıkardı. Bunlar eski eş Yüksel Bey ve arabasını aldığı Erhan Bey'di. Erhan Bey için sadece aracını verdiği ve suçu olmadığı yönünde yorumlar yapıldı ailesi tarafından ancak savcı görgü tanığının ifadesine göre kararını verdi. İki isim tutuklandı. Oğul Serhat Bey de adli kontrol şartıyla serbest kaldı. En başından bu yana suçlamaları kabul etmeyen Yüksel Bey'in 'Gerçekler ortaya çıkınca herkes utanacak' sözü akıllara geldi. Nazmiye Oruçoğlu'nu kim öldürdü? sorusunun yanıtını bulmak için bugün de önemli bir yayın gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.