Nefise Karatay'ın eşi Yusuf Day kimdir kaç yaşında ve nereli

Nefise Karatay'ın eşi Yusuf Day kimdir kaç yaşında ve nereli
Esra-Ceyda kardeşler ile bir teknede görüntülenen Yusuf Day'ın magazin dünyasında en çok aranan isimlerden biri olduğu günlerde hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Yusuf Day kimdir? İşte detaylar...

Ünlü sunucu Nefise Karatay ile hayatını 2012 yılında birleştirip evlendiren Yusuf Day, nikahın ardından magazin gündeminden düşmemişti. Cicişler olarak nam salan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerle birlikte bir teknede fotoğrafları basına düşen Yusuf Day hakkında pek çok arama gerçekleştirilerek bilgi öğrenilmen isteniyor.

Cicişler ile aynı teknede birlikte iken fotoğrafları görsel basında yer alan Yusuf Day o anlar için şu ifadeleri kullanmıştı; “Bu fotoğraflar kurgu. Bizi gördüler beach’ten, ‘gelelim mi’ diye sordular, misafir ettik. 10 yıldır tanıyorum Esra ve Ceyda’yı. Tesadüfen karşılaştık ve gelelim diyen onlardı. Zaten 15 dakika kaldılar, sonra yine beach’e bıraktık. Bu kadar kısa sürede nasıl bulunacağız, nasıl fotoğraf çekilecek? Ayrıca bu kadar mı gerizekalıyım? Çapkınlık yapacak olsam ortalık yerde, teknede mi yaparım? Tamamen onların kurgu ve tuzağı. Aramızda bir şey olamaz, benim hayatımın kadını Nefise. Bugüne kadar bir sürü insanla oldum. Böyle bir olay için hayatımın kadınını bırakmam. Bu tuzağı kuranlara da hesap sorarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.